Γαλλία: Λύκοι επιτέθηκαν σε γυναίκα που έκανε τζόκινγκ κοντά στο Παρίσι

Διαβάζεται σε 2'
Αρκτικοί λύκοι
iStock

Μάχη για τη ζωή της δίνει μία 36χρονη στη Γαλλία αφού δέχθηκε επίθεση από λύκους ενώ έκανε τζόκινγκ σε ζωολογικό πάρκο.

Μια γυναίκα βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από επίθεση που δέχθηκε από λύκους ενώ έκανε τζόκινγκ σε ζωολογικό πάρκο της Γαλλίας, κοντά στο Παρίσι, όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το BBC, την Κυριακή το πρωί η 36χρονη γυναίκα – η οποία διέμενε σε κατάλυμα εντός του πάρκου Thoiry – μπήκε στην κύρια ζώνη σαφάρι του πάρκου, η οποία είναι αποκλειστικά για αυτοκίνητα.

Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τρεις αρκτικούς λύκους οι οποίοι της προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο λαιμό, την πλάτη και το πόδι. 

Το Thoiry, περίπου 40 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα άγριας ζωής στη Γαλλία. Περίπου 800 ζώα που βρίσκονται εκεί κυκλοφορούν ελεύθερα, ενώ οι επισκέπτες τα παρακολουθούν από την ασφάλεια των οχημάτων.

Το πάρκο προσφέρει καταλύματα κοντά στους περιφραγμένους χώρους λύκων και αρκούδων, με την περιοχή των καταλυμάτων να προστατεύεται από ηλεκτροφόρους φράκτες και τάφρους, αναφέρει η ιστοσελίδα France Info.

Δεν είναι σαφές γιατί η γυναίκα μπήκε στη ζώνη σαφάρι που προορίζεται μόνο για αυτοκίνητα. Οι αρχές του πάρκου δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.

“Δεν γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο εάν η επισκέπτρια έκανε κάποιο λάθος ή εάν υπήρξε πρόβλημα με τις πινακίδες”, ανέφερε ανώνυμη πηγή της αστυνομίας στην εφημερίδα Le Parisien.

Η γυναίκα διασώθηκε αφού οι υπάλληλοι του πάρκου άκουσαν τις κραυγές της κατά την επίθεση και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα