Γάζα: Επικοινωνία Γκουτέρες με τον πρωθυπουργό του Κατάρ

Διαβάζεται σε 1'
Ο Αντόνιο Γκουτέρες
Ο Αντόνιο Γκουτέρες AP

Αυξάνει τις πιέσεις ο ΟΗΕ για συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα. Mε τον πρωθυπουργό του Κατάρ επικοινώνησε ο Αντόνιο Γκουτέρες.

Με τον πρωθυπουργό του Κατάρ επικοινώνησε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των συνομιλιών που στοχεύουν στην επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας και απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς, αλλά και για τις προθέσεις του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος, με την ηγεσία του οποίου συνομιλούν οι Καταριανοί αξιωματούχοι.

«Ο Γενικός Γραμματέας θα παραμείνει σε στενή επικοινωνία και συνεχή ενημέρωση με τον πρωθυπουργό του Κατάρ» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αντόνιο Γκουτέρες, ο Στεφάν Ντουζαρίκ, κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Γενικός Γραμματέας, πρόσθεσε ο κ. Ντουζαρίκ, ελπίζει ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα βρουν το πολιτικό θάρρος, την πολιτική βούληση να καταλήξουν σε συμφωνία για χάρη του λαού της Γάζας, για χάρη του λαού του Ισραήλ, για χάρη των ομήρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα