Γερμανία: Ομηρία σε εμπορικό κέντρο της Δρέσδης

Γερμανία: Ομηρία σε εμπορικό κέντρο της Δρέσδης
Φωτογραφία αρχείου iStock

Ομηρία από ένοπλο άνδρα σε εμπορικό κέντρο πραγματοποιήθηκε στη Δρέσδη, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Ο δράστης φέρεται να σκότωσε μία γυναίκα πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο.

Έληξε η ομηρία από ένοπλο άνδρα στο εμπορικό κέντρο της Δρέσδης.

Τελευταία ενημέρωση της τοπικής αστυνομίας αναφέρει ότι η ομηρία έληξε με τους δύο ανθρώπους που φαίνεται πως κρατούνταν όμηροι να είναι καλά στην υγεία τους ενώ σήμανε τη λήξη του συναγερμού στο κέντρο της πόλης.

“Η διακοπή της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης αίρεται. Το εμπορικό κέντρο Altmarkt-Galerie παραμένει κλειστό”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης κατέφυγε οπλισμένος με πιστόλι σε κατάστημα του εμπορικού κέντρου Altmarkt-Galerie στο κέντρο της Δρέσδης, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στις εγκαταστάσεις ραδιοφωνικού σταθμού “Radio Dresden” της πόλης.

Όπως δήλωσε, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, Tino Utassy, στην Bild, “όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού κατάφεραν να σωθούν“.

Σύμφωνα με την Bild, ο 40χρονος ένοπλος φέρεται να σκότωσε μία γυναίκα, πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο, χωρίς να διευκρινίζεται ο τόπος που έλαβε χώρα το φονικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα