Γκέι ο Σαντάμ;

default image

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανέκαθεν προσπαθούσαν με τους πιο παράξενους τρόπους να επιτεθούν στους εχθρούς της χώρας τους, όπως για παράδειγμα ο Φιντέλ Κάστρο. Αλλά αυτό το σενάριο ξεπερνά κάθε φαντασία

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανέκαθεν προσπαθούσαν με τους πιο παράξενους τρόπους να επιτεθούν στους εχθρούς της χώρας τους, συμπεριλαμβανομένου και των πιο διασήμων όπως ήταν ο Φιντέλ Κάστρο.

Τότε είχαν χρησιμοποιήσει μια άκρως δελαστική κοπέλα η οποία του προσέφερε ένα πούρο, το οποίο ήταν δηλητηριασμένο. Ωστόσο, ο Φιντέλ το μυρίστηκε και το κατά τα άλλα πανούργο σχέδιο της CIA απέτυχε.

Σε ένα ανάλογο σενάριο που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ, η CIA φαίνεται πως σχεδίαζε να υπονομεύσει τον Σαντάμ Χουσεΐν χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο βίντεο ντοκουμέντο που να αποδείκνυε την σεξουαλική του ιδιαιτερότητα.

Σύμφωνα με μπλογκ της Washington Post, το εν λόγω βίντεο θα παρουσίαζε τον Σαντάμ να ερωτοτροπεί με ένα έφηβο αγόρι.

Μάλιστα, η CIA είχε σκοπό να το κάνει να φανεί λες και υπήρχε κάποια μυστική κάμερα η οποία θα βιντεοσκοπούσε τον ηγέτη, αποδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο το καθεστώς του.

Έτσι, ο Ιρακινός λαός θα έμενε άφωνος με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της κρυφής ζωής του Σαντάμ, και  θα εξεγείρονταν με αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολη η εισβολή του 2003.

Η ιδέα αυτή δεν ήταν και η μόνη που κυκλοφορούσε στο αρχηγείο της CIA. Παρόμοια σενάρια ήθελαν τη μυστική υπηρεσία να διακόπτει τη ροή των ειδήσεων της Ιρακινής τηλεόρασης και να ανακοινώνει την επιθυμία του Σαντάμ να μεταβιβάσει την εξουσία του στον μισητό σε όλους γιό του Ουντέι. Και εδώ η CIA στόχευε στο να εναντιώσει τον Ιρακινό λαό φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τον ηγέτη του.

Αν και, σύμφωνα με την εφημερίδα, η CIA απέρριψε τα συγκεκριμένα σενάρια, δεν δίστασε να παρουσιάσει ένα ψεύτικο βίντεο με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν να κάθεται μπροστά σε μια φωτιά, και σαν άλλος μέθυσος να καυχέται για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις του. Στο βίντεο η CIA χρησιμοποίησε κάποια άτομα- κομπάρσους για να υποδυθούν τα πρωτοπαλίκαρα του Λάντεν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ανώνυμη πηγή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αρνηθεί να πει το παραμικρό, μη θέλοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα εν λόγω σενάρια.

Τέτοιου είδους τακτικές πάντως ξεπερνούν τα όρια κάθε φαντασίας και φέρνουν στο νου το βιβλίο “638 τρόποι για να σκοτώσεις τον Κάστρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα