Γλυκά Νερά: Ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι αποκάλυψε γειτόνισσα του ζευγαριού

Γλυκά Νερά: Ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι αποκάλυψε γειτόνισσα του ζευγαριού
Instagram (flying.babis)

Ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν παρουσίασε ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 5. Η γειτόνισσα της Κάρολαιν εξηγεί πώς την ξεγέλασε -κι εκείνη- ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η είδηση δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μοιραία μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, πέρα από τα εγχώρια μέσα, απασχόλησε και τον αγγλικό Τύπο, λόγω καταγωγής της 19χρονης.

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5 ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη δολοφονία της άτυχης 19χρονης από το σύζυγό της, με μαρτυρίες και στοιχεία για την, κατά τα άλλα, “τέλεια” ζωή που έδειχνε να είχε το ζευγάρι.

Στο ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα χθες (19/02) συμμετείχε και η γειτόνισσα του ζευγαριού, με τις περιγραφές για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το βράδυ της δολοφονίας, να είναι συγκλονιστικές.

“Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα”, είπε στην κάμερα του Channel 5.

“Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει”, περιγράφει στο βρετανικό δίκτυο.

“Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω”

Τη δυσκολία της να πιστέψει αυτό που έχει γίνει, ακόμη και μετά από τόσους μήνες, εξέφρασε στην κάμερα του Channel 5 η γειτόνισσα του ζευγαριού.

“Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη”.

Για την απώλεια της Καρολάιν, που δυσκολεύεται να διαχειριστεί, είπε: “Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα