Hasna Ait Boulahcen: Η καμικάζι που της άρεσαν τα καουμπόικα καπέλα και τα πάρτι

default image

Για άτομο που δεν ενδιαφερόταν για τη θρησκεία και το κοράνι, κάνει λόγο ο αδερφός της 26χρονης τζιχαντίστριας, που συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. "Καουμπόισσα" το παρατσούκλι της (Pics)

Στοιχεία για την προσωπικότητα της 26χρονης Hasna Ait Boulahcen, της καμικάζι που ανατινάχτηκε κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο βόρειο Παρίσι, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αίσθηση, καθώς τίποτα δεν μαρτυρά τι ήταν ικανή να κάνει.

Σε μια μάλιστα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η βομβίστρια φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο της στην μπανιέρα της ενώ σε άλλη βγάζει selfie με φίλες της.

Με δήλωση του, ο αδερφός της υποστηρίζει ότι η 26χρονη δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη θρησκεία και ότι ποτέ δεν είχε διαβάσει το κοράνι, επισημαίνοντας ωστόσο ότι πριν από ένα μήνα είχε αρχίσει να φοράει το νικάμπ (πέπλο που καλύπτει το πρόσωπο).

“Ήταν θύμα βίας από τότε που ήταν μικρή. Ποτέ δεν πήρε την αγάπη που χρειαζόταν. Μεγάλωσε σε ανάδοχη οικογένεια”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αδερφός της, αποκαλύπτοντας ότι η σχέση τους ήταν περίπλοκη και ότι για πέντε χρόνια δεν είχαν επικοινωνία. “Περνούσε τον χρόνο της ασκώντας κριτική στους πάντες και τα πάντα. Αρνιόταν να δεχτεί οποιαδήποτε συμβουλή. Ζούσε στον δικό της κόσμο. Γι’ αυτό την άφησα μόνη”.

 

Γείτονές της τόνισαν ότι ήταν κοινωνική και εξωστρεφής, βοηθούσε τους ηλικιωμένους, έδειχνε σεβασμό, λάτρευε τα πάρτι, κάπνιζε, συνήθως φόραγε παντελόνια τζιν και φόρμες, έβγαινε με διάφορους άνδρες ενώ το παρατσούκλι της ήταν “καουμπόισσα” λόγω του ότι της άρεσε να φοράει μεγάλα καουμπόικα καπέλα.

 

Πηγή: Daily Mail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα