Η “Αντζελίνα Τζολί” του Ιράν αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο – “Ήταν photoshop”

Η “Αντζελίνα Τζολί” του Ιράν αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο – “Ήταν photoshop”
Angelina Jolie - Sahar Tabar Associated Press - instagram @sahartabar.before

Η Sahar Tabar, γνωστή ως «ζόμπι Αντζελίνα Τζολί» εμφάνισε το πραγματικό της πρόσωπο, αποκαλύπτοντας πως οι εικόνες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήταν αποτέλεσμα photoshop.

Μια νεαρή γυναίκα από το Ιράν, γνωστή ως «ζόμπι Αντζελίνα Τζολί» αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο.

Η γυναίκα, που είναι γνωστή με τον όνομα Sahar Tabar, είχε κάνει πολλούς στο παρελθόν να πιστέψουν ότι η εμφάνισή της ήταν αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων, αλλά τελικά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Η εμφάνισή της τράβηξε την προσοχή στο διαδίκτυο, αλλά αποδείχθηκε ότι οι εικόνες ήταν αποτέλεσμα μακιγιάζ και photoshop.

Η 21χρονη, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Fatemah Khishvand, είχε φυλακιστεί για άσεμνη συμπεριφορά και προσβολή του χιτζάμπ.

Όπως γράφει η independent, η Tabar συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019 για «βλασφημία» και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση. Όμως, αφού εξέτισε 14 μήνες, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

Η απελευθέρωσή της έρχεται μετά από εβδομάδες εκτεταμένων διαδηλώσεων στο Ιράν, μετά τον θάνατο του Mahsa Amini.

Η Tabar δήλωσε ότι ήθελε να γίνει διάσημη και για αυτό άρχισε να χρησιμοποιεί μακιγιάζ και να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της με photoshop, με στόχο να αυξήσει τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η ίδια υποστήριζε ότι είχε υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις, όπως στη μύτη, στα χείλη και λιποαναρρόφηση, αλλά τώρα λέει ότι οι τρομακτικές εικόνες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, οφείλονταν στο μακιγιάζ και την επεξεργασία.

Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι είχε κάνει περισσότερες από 50 χειρουργικές επεμβάσεις στην προσπάθειά της να μοιάσει στην ηθοποιό του Χόλυγουντ.

Παρακάτω, η πραγματική εικόνα της γυναίκας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα