Η υγεία της Κέιτ Μίντλετον πέρασε το κρίσιμο σημείο

Διαβάζεται σε 2'
Η Κέιτ Μίντλετον
Η Κέιτ Μίντλετον AP @Alastair Grant

Άνθρωπος που είναι κοντά στην Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως η υγεία της πέρασε το κρίσιμο σημείο και έχει αρχίσει να βελτιώνεται.

Από την εξαφάνιση της (το Μάρτιο), την ανακοίνωση πως έχει καρκίνο και την ενημέρωση ότι θα απέχει όσο υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία, η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε κάνει παρά ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτό άλλαξε τις τελευταίες ημέρες, όταν εθεάθη με την οικογένεια της, αλλά και να κάνει κάποιες δουλειές. Έτσι άρχισαν οι φήμες που ανέφεραν ότι σύντομα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της. Διαψεύστηκαν, με την Daily Mail να γράφει πως η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να πιάσει πάλι, δουλειά το προσεχές φθινόπωρο.

Άνθρωπος που είναι κοντά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στο Vanity Fair πως η πρωταγωνίστρια της ιστορίας δεν βιάζεται να επιστρέψει «και δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Θα το κάνει όταν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το ΟΚ από την ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί. Το βέβαιο είναι πως θα επιστρέψει, όταν μπορεί, στη δουλειά».

Σε ό,τι αφορά τις ανεπίσημες εμφανίσεις της με μέλη της οικογένειας της, η ίδια πηγή είπε ότι «πρόσφατα γύρισε σελίδα στη θεραπεία της και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Ήταν μεγάλη ανακούφιση που το σώμα της ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή. Πέρασε το κρίσιμο σημείο και τώρα τα πάει πολύ καλύτερα. Σίγουρα είχε προκύψει μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική στιγμή, όλοι όμως ήταν κοντά της: ο Ουίλιαμ, τα παιδιά, οι γονείς της και τα αδέλφια της».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα