Η Ιβάνκα Τραμπ πιστεύει ότι η μητέρα της “φύλαξε” τον Ντόναλντ στην απόπειρα δολοφονίας

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του Ιβάνκα
Ο Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του Ιβάνκα 2024 Wilfredo Lee/AP Photo

Φύλακας άγγελος, σύμφωνα με την Ιβάνκα Τραμπ, η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, ο θάνατος της οποίας σημειώθηκε σαν σήμερα δύο χρόνια πριν.

Την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στην Πενσυλβάνια σχολίασε η κόρη του Ιβάνκα, δίνοντας μία διαφορετική και κάπως μεταφυσική διάσταση στο περιστατικό πολιτικής βίας που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με ανάρτησή της στο Χ (Twitter)η Ιβάνκα Τραμπ σχολίασε το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως η ένοπλη επίθεση που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή συνέβη στην επέτειο δύο χρόνων από το θάνατο της μητέρας της.

“Πριν από δύο χρόνια, σήμερα, πέθανε η μαμά μου. Πιστεύω ότι πρόσεχε τον μπαμπά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της απόπειρας κατά της ζωής του. Μου λείπει κάθε μέρα και προσεύχομαι για την ασφάλεια της οικογένειας και των φίλων που άφησε πίσω της”, ανέφερε η κόρη του πρώην προέδρου της Αμερικής, η οποία απέχει από την προεκλογική του καμπάνια.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ. Χώρισαν το 1992.

Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στις 14 Ιουλίου του 2022 από τα τραύματα στον κορμό της, τα οποία υπέστη μετά από πτώση από τις σκάλες, αποφάνθηκε ο επικεφαλής ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης. “Ο ιατροδικαστής καθόρισε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από αμβλύ τραύμα στον κορμό της. Δεν θα γίνει άλλο σχόλιο για την έρευνα”, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης πως “δεν φαίνεται” ο θάνατος της γυναίκας να σχετίζεται με έγκλημα.

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα