Η Μαντόνα στο τείχος των δακρύων

default image

Η σταρ της ποπ Μαντόνα επισκέφθηκε το Τείχος των Δακρύων, τον ιερότερο τόπο του ιουδαϊσμού στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ

Η σταρ της ποπ Μαντόνα επισκέφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Τείχος των Δακρύων, τον ιερότερο τόπο του ιουδαϊσμού στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, με την ευκαιρία του ταξιδιού της στο Ισραήλ όπου θα δώσει συναυλία την Τρίτη και την Τετάρτη στο πάρκο Χάγιαρκον του Τελ Αβίβ ενώπιον 100.000 θεατών. 

Παρά τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν προκειμένου να αποτραπεί η πρόσβαση στους παπαράτσο, η επίσκεψη της Μαντόνας στο Τείχος των Δακρύων μαγνητοσκοπήθηκε. Εκεί συνοδευόταν από αρκετούς σωματοφύλακες και έμεινε μια ώρα πριν επιστρέψει στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Τύπο.

Η Μαντόνα που έφθασε χθες, Κυριακή στο Ισραήλ, θα συναντήσει απόψε την επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό Εξωτερικών Τζίπι Λίβνι και την Παρασκευή τον πρωθυπουργό Μπένιαμιν Νετανιάχου. 

Η Μαντόνα που το 2004 έλαβε το εβραϊκό όνομα Εσθήρ, είναι οπαδός της Καμπάλα που είναι μια μορφή ιουδαϊκού μυστικισμού.

Θα μετάσχει σε συμπόσιο του θρησκευτικού αυτού ρεύματος μαζί με δύο φίλους της, τους ηθοποιούς ‘Αστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ, Ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα μετάσχει επίσης στο συμπόσιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα