Η Ολένα Ζελένσκα στο νέο εξώφυλλο της Vogue – “Ένα πορτρέτο γενναιότητας”

Η Ολένα Ζελένσκα στο νέο εξώφυλλο της Vogue – “Ένα πορτρέτο γενναιότητας”
Ολένα Ζελένσκα AP

"Φυσικά και είναι ο έρωτας μου. Αλλά είναι και η σπουδαιότερη φίλη μου" τόνισε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τη συνοδοιπόρο του στη ζωή, Ολένα Ζελένσκα.

Η Ολένα Ζελένσκα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη VOGUE μίλησε για την γνωριμία της με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, τη ρωσική εισβολή στη χώρα αλλά και τη σχέση της με τα παιδιά τους, που έχουν πλέον αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα εξαιτίας του πολέμου.

Η Πρώτη κυρία της Ουκρανίας φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, με τη VOGUE να κάνει λόγο για “ένα πορτρέτο γενναιότητας”.

Διανύοντας την 154η ημέρα του πολέμου η Ολένα Ζελένσκα έχει πια μετατραπεί σε μια καθοριστική φιγούρα της διπλωματίας της χώρας. Πρόσφατα ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον όπου συνάντησε τον πρόεδρο Μπάιντεν. “Σας ζητώ κάτι που δεν θα ήθελα ποτέ να ζητήσω. Σας ζητώ όπλα. Όπλα που δεν θα χρησιμοποιηθούν για την εισβολή στον τόπο κάποιου άλλου αλλά προκειμένου να προστατευτούν τα σπίτια ανθρώπων και το δικαίωμά τους να ξυπνούν κάθε μέρα μέσα σε αυτά” τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Μιλώντας στο περιοδικό η κ. Ζελένσκα αποκάλυψε πως με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι γνωρίστηκαν όσο ήταν ακόμα μαθητές Λυκείου όμως η σχέση τους εξελίχθηκε όταν ήταν πια και οι δύο φοιτητές.

Οι φωτογραφίες των δύο προκάλεσαν “θόρυβο” στο διαδίκτυο με αρκετούς να κάνουν λόγο για “δυναμικές εικόνες” και άλλους να επικρίνουν το ζευγάρι που εν μέσω πολέμου επιλέγει να δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά.

Τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική η Ολένα Ζελένσκα προτιμούσε να βρίσκεται στο παρασκήνιο όμως ο πόλεμος στην Ουκρανία την ανάγκασε να βγει στη δημόσια σφαίρα πράγμα που, όπως παραδέχτηκε, ήταν “ιδιαίτερα δύσκολο”.

Όσο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απασχολείται από θέματα που αφορούν τη στρατηγική ασφάλεια και πορεία της χώρας, η Ολένα Ζελένσκα έχει επικεντρωθεί στην εξασφάλιση της ψυχικής υγείας των πολιτών της Ουκρανίας.

“Μπορώ να δράσω για ένα μερίδιο της κοινωνίας, ένα σημαντικό μερίδιο. Αλλά για τις γυναίκες και τα παιδιά η παρουσία της γυναίκας μου είναι απαραίτητη. Δίνει το παράδειγμα. Πιστεύω ότι ο ρόλος της είναι καθοριστικός για την Ουκρανία. Για τις οικογένειας μας” σημείωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. “Φυσικά και είναι ο έρωτας μου. Αλλά και είναι και η σπουδαιότερη φίλη μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα