Η τρελή φήμη για ειδύλλιο Τζένα Ορτέγκα με Τζόνι Ντεπ – “Αφήστε μας στην ησυχία μας”

Η τρελή φήμη για ειδύλλιο Τζένα Ορτέγκα με Τζόνι Ντεπ – “Αφήστε μας στην ησυχία μας”
Όλο το καστ λάτρεψε την Ορτέγκα στη σκηνή του σχολικού χορού “The Rave’N Dance” στο 4ο επεισόδιο COURTESY OF NETFLIX

Η ζωή της Τζένα Ορτέγκα άλλαξε άρδην μετά το Wednesday. Μεταξύ των συνεπειών είναι να εμπλέκεται συχνά σε φήμες. Η πιο πρόσφατη τη θέλει να έχει σχέση με τον Τζόνι Ντεπ.

Το Wednesday έκανε την Τζένα Ορτέγκα διάσημη σε όλον τον πλανήτη, με την συγκεκριμένη παραγωγή να απολαμβάνει διάφορα ρεκόρ στο Netflix.

Από ό,τι φάνηκε, η 20χρονη δεν ήταν πολύ έτοιμη για τα επακόλουθα της φήμης της (πράγμα εύλογο, αφού άλλαξε άρδην η ζωή της σε κάθε επίπεδο).

Μεταξύ άλλων, καταφέρθηκε εναντίον των σεναριογράφων της συγκεκριμένης σειράς (σε podcast είπε ότι πήρε πολλές πρωτοβουλίες “αφού δεν έβγαζαν νόημα οι ατάκες που είχα στο χαρτί”).

Μπορείτε να καταλάβετε τι ακολούθησε. Στη λίστα ήταν και πολλές φήμες.

Η τελευταία ‘μοιράστηκε’ από το λογαριασμό Deux Moi των 2.000.000 followers στο Instagram, που ασχολείται με τις ζωές των άλλων και δη των celebrities.

Ενημέρωσε πως εντόπισε την Ορτέγκα μαζί με τον Τζόνι Ντεπ, σε ραντεβού, με την υπόθεση πως ίσως να δουλέψουν μαζί στο sequel του Beetlejuice (η Ορτέγκα υποδύεται την κόρη της Γουαϊνόνα Ράιντερ -σύντροφο του Ντεπ το ‘90).

Σε λίγα λεπτά η -ανεπιβεβαίωτη- πληροφορία υπήρχε παντού.

Η 20χρονη τοποθετήθηκε άμεσα, λέγοντας πως «είναι τόσο γελοία η φήμη αυτή που δεν μου προκαλεί καν γέλιο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ και δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον Τζόνι Ντεπ. Σταματήστε να διαδίδετε ψέματα και αφήστε μας στην ησυχία μας».

Εκπρόσωπος του 60χρονου σταρ σχολίασε ότι «ο κύριος Ντεπ δεν έχει προσωπική ή επαγγελματική σχέση με την δεσποινίδα Ορτέγκα. Δεν την έχει συναντήσει ποτέ και δεν της έχει μιλήσει ποτέ. Δεν ασχολείται με κάποιο project που να την αφορά και δεν σκοπεύει να το κάνει. Νιώθει σοκαρισμένος από αυτές τις αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τη φήμη και την καριέρα του».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα