Ian Talley: Ούζα και όχι συζήτηση για οικονομικά στη συνάντηση Ομπάμα-Βαρουφάκη

default image

"Για ούζο" η συνάντηση Βαρουφάκη - Ομπάμα. Δημοσιογράφος της WSJ ειρωνεύεται τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ. Ποια τα καυστικά "τιτιβίσματα" στον προσωπικό του λογαριασμό

Μπαράζ ειρωνικών σχολίων για τη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με τον Μπάρακ Ομπάμα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter δημοσιογράφος της Wall Street Journal.

Ο λόγος για τον Ian Talley, ο οποίος έγραψε: “Ελληνική πρεσβεία: Ο Βαρουφάκης ίσως πει ‘γεια’ στον Ομπάμα στην αίθουσα υποδοχής του Λευκού Οίκου για να γιορτάσει την ελληνική ανεξαρτησία, αλλά δεν υπάρχει πλάνο για συζητήσεις σε οικονομικά θέματα”.

Και συνέχισε: “Ελληνική πρεσβεία: Αντιθέτως, ο Βαρουφάκης ίσως συζητήσει οικονομικά θέματα με τον αμερικανό ομόλογό του, Λιου, την Παρασκευή”, για να καταλήξει: “Για να συνοψίσουμε: Ούζο στον Λευκό Οίκο, αλλά συζητήσεις για τη δραχμή με τον αρμόδιο υπουργό.

,

,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα