Ινδία: Συγκλονίζει το βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας σε δημόσια θέα

Διαβάζεται σε 2'
Ινδία: Συγκλονίζει το βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας σε δημόσια θέα
Twitter

Θύελλα αντιδράσεων στην Ινδία, μετά τη διαρροή βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να χτυπάει με δέσμη από μπαμπού μία γυναίκα. Κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο αρχηγός του TMC, πολιτικού κόμματος της Ινδίας, επιτέθηκε βάναυσα σε μία γυναίκα, χτυπώντας την με μία δέσμη από μπαμπού μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Να σημειωθεί πως το βίαιο αυτό περιστατικό συνέβη σε κοινή θέα και παρόλα αυτά κανείς δεν επενέβη προκειμένου να αποτρέψει την βιαιοπραγία αυτή.

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο που έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει κι ένα ακόμη θύμα που βρίσκεται ξαπλωμένο στο έδαφος και δέχεται χτυπήματα. Μερικοί άνθρωποι από το πλήθος φέρεται να βοήθησαν στο να γονατίσει ο άνδρας ώστε να δεχθεί τα χτυπήματα. 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός “Insaf Sabha”, που θυμίζει φόρουμ “γρήγορης απονομής δικαιοσύνης” τύπου Ταλιμπάν και διοργανώθηκε από τον αρχηγό του πολιτικού κόμματος TMC. Η συνάντηση φέρεται να οργανώθηκε προκειμένου να εξετάσει τις καταγγελίες για εξωσυζυγική σχέση που αφορούσε τα δύο θύματα, στα οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο.

Τοπικές πηγές που επικαλείται το TV9 Bangla, αναγνώρισαν την γυναίκα ως παντρεμένη κάτοικο του χωριού, κατηγορούμενη για εξωσυζυγική σχέση με τον άνδρα που δέχθηκε επίθεση μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα δεν έλαβαν άμεση ιατρική φροντίδα μετά το βίαιο συμβάν.

Η αστυνομία της Δυτικής Βεγγάλης πραγματοποιεί έρευνα για την υπόθεση. Ο Τζόμπι Τόμας Κ, Έφορος της Αστυνομίας του Ισλαμπούρ, δήλωσε ότι  “Ξεκινήσαμε επιδρομές για τη σύλληψη του δράστη και διερευνούμε άμεσα το κίνητρο πίσω από αυτή την κατακριτέα πράξη”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα