ΗΠΑ: 78χρονη συνελήφθη για τρίτη φορά μετά από ληστεία σε τράπεζα – Η “ευγενική παράκληση” στην ταμία

ΗΠΑ: 78χρονη συνελήφθη για τρίτη φορά μετά από ληστεία σε τράπεζα – Η “ευγενική παράκληση” στην ταμία
istock

Χειροπέδες για τρίτη φορά σε μία 78χρονη, η οποία έχει διαπράξει ισάριθμες ληστείες το 1977, το 2020 και -τελευταία-πριν από λίγες ημέρες. Αυστηρή με την αστυνομία, ευγενική με την ταμία.

Η Bonnie Gooch (απλή συνωνυμία με την… Bonnie Parker), συνελήφθη για τρίτη φορά στα 78 της χρόνια και σε διάστημα τεσσάρων δεκαετιών, καθώς αποφάσισε να… τριτώσει τις ληστείες σε τράπεζες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε καταδικαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με εγγύηση 25.000 δολαρίων, μετά τη ληστεία τράπεζας στο Pleasant Hill.

Το 1977 είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο σε τράπεζα της Καλιφόρνια, όπως και το 2020 στο προάστιο Lee’s Summit του Κάνσας Σίτι.

Δεν πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ξεμπέρδεψε από τα νομικά μπλεξίματα και αποφάσισε να κάνει ακόμα μία για την οποία επίσης συνελήφθη.

“Συγγνώμη, δεν ήθελα να σας τρομάξω”

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η γυναίκα εισέβαλε στο κατάστημα και ζήτησε “13.000 δολάρια σε μικρά χαρτονομίσματα”, ενώ στη συνέχεια φέρεται να είπε στην ταμία: “Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας τρόμαξα“.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Guardian, είπε στην ταμία να μην μετρήσει τα χρήματα και “απλώς να της τα δώσει”.

Από τις κάμερες ασφαλείας πάντως καταγράφηκε σε κάποιο σημείο να χτυπά το χέρι της στον πάγκο, ζητώντας να βιαστεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα ήταν ντυμένη με γκρι ρούχα, ενώ φορούσε πλαστικά γάντια, μαύρη μάσκα και γυαλιά ηλίου.

Οι εισαγγελείς από την πλευρά τους είπαν ότι μύρισε έντονα αλκοόλ όταν οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν τρία χιλιόμετρα μακριά από την τράπεζα, έχοντας διάσπαρτα μετρητά μέσα στο όχημά της, ενώ ήταν και “πολύ αυστηρή” με τους αξιωματικούς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα