ΗΠΑ: 9χρονη που απήχθη από πάρκο εντοπίστηκε μέσα σε ντουλάπι

Διαβάζεται σε 2'
ΗΠΑ: 9χρονη που απήχθη από πάρκο εντοπίστηκε μέσα σε ντουλάπι
Αστυνομικός στις ΗΠΑ AP Photo Eric Gay

Μέσα σε ένα ντουλάπι εντοπίστηκε μια 9χρονη που εξαφανίστηκε από πάρκο της Νέας Υόρκης. Βρέθηκε χάρη στα δαχτυλικά αποτυπώματα υπόπτου σε σημείωμα λύτρων.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της από πάρκο της Νέας Υόρκης ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της, η 9χρονη Σάρλοτ Σένα εντοπίστηκε μέσα ένα ντουλάπι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που στήθηκε, η αστυνομία εντόπισε τα δαχτυλικά αποτυπώματα του υπόπτου σε ένα σημείωμα λύτρων που είχε παραδοθεί στην οικογένεια. Οι αρχές μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν, καθώς το δαχτυλικό αποτύπωμα ήταν στη βάση δεδομένων μετά από ένα περιστατικό με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 1999.

«Μετά από λίγη αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως το κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα ντουλάπι», δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, όπως μετέδωσε το BBC.

 

Ο 47χρονος Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, εντοπίστηκε σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα του και τέθηκε υπό κράτηση για την εξαφάνισή της.

Η οικογένεια της Σάρλοτ είχε πάει εκδρομή για κάμπινγκ όταν η 9χρονη εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο (30/09) σε μια δασώδη περιοχή του Moreau Lake State Park, μιας δημοφιλούς περιοχής περίπου 72 χιλιόμετρα βόρεια του Albany. Όταν δεν επέστρεψε, οι γονείς της και οι γείτονες κατασκηνωτές άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα