ΗΠΑ: Έχασαν την ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τον σκύλο τους

ΗΠΑ: Έχασαν την ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τον σκύλο τους
Χωράφι Getty Images

Σε δεξαμενή ενός χωραφιού στις ΗΠΑ, εντοπίστηκαν τρεις άνθρωποι νεκροί και το πτώμα ενός σκύλου. Είχαν πάει για κυνήγι.

Τρεις άνθρωποι και ένας σκύλος εντοπίστηκαν νεκροί σε δεξαμενή χωραφιού στο Τέξας, την Τετάρτη (9/8).

Τέσσερα άτομα, μαζί με τον σκύλο τους, πήγαν για κυνήγι, όταν το ζώο έπεσε μέσα στη δεξαμενή, σύμφωνα με το CBS. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι, αφού έπεσε μέσα ο σκύλος, το ένα άτομο μπήκε στη δεξαμενή, για να το σώσει. Πιθανότατα, εγκλωβίστηκε και αυτό, με αποτέλεσμα να μπουν και οι άλλοι δύο. Ο τέταρτος έτρεξε στο φορτηγό του, προκειμένου να καλέσει βοήθεια.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, αντιλήφθηκαν ότι η δεξαμενή ήταν μερικώς γεμάτη με νερό, ενώ οι τρεις άνθρωποι και ο σκύλος, που είχαν πέσει μέσα, δεν έδειξαν σημάδια ζωής. Από το εσωτερικό της, έβγαιναν αναθυμιάσεις αέριου υδρόθειου, οι οποίες δυσκόλευαν τις προσπάθειες των διασωστών να ανακτήσουν τα πτώματα.

Αφού αέρισαν την δεξαμενή, αφαίρεσαν το νερό που περιείχε. Η διαδικασία περισυλλογής των νεκρών ήταν αρκετά περίπλοκη, καθώς έπρεπε να υπολογιστεί και η παραμικρή λεπτομερεια, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιχειρήσουν στο σημείο με ασφάλεια.

Τα άψυχα σώματα των Garcia, Martinez και Vigil-Benitez οδηγήθηκαν στον ιατροδικαστή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα