ΗΠΑ: Γυναίκα που νοσηλευόταν με Covid πήρε εξιτήριο για να μάθει ότι ο σύζυγός της πέθανε από κορονοϊό

ΗΠΑ: Γυναίκα που νοσηλευόταν με Covid πήρε εξιτήριο για να μάθει ότι ο σύζυγός της πέθανε από κορονοϊό
Κορονοϊός στις ΗΠΑ AP

Αντιμέτωπη με μία εφιαλτική εικόνα βρέθηκε η Λίζα Στέντμαν όταν επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό καθώς είδε τον σύζυγό της νεκρό στο σπίτι τους.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν μία γυναίκα που νοσηλευόταν με κορονοϊό πήρε εξιτήριο και επιστρέφοντας στο σπίτι της είδε πως ο σύζυγός της ήταν νεκρός, έχοντας “χτυπηθεί” και εκείνος από Covid-19.

Σύμφωνα με άρθρο του independent.co.uk, η 58χρονη Λίζα Στέντμαν επέστρεψε στο σπίτι της έπειτα από επτά ημέρες νοσηλείας της, όμως ήρθε αντιμέτωπη με μια σοκαριστική ανακάλυψη, καθώς ο σύζυγός της, Ρον ήταν νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού τους.

“Ήταν σαν να περπατάω σε σκηνή θρίλερ και εύχομαι να μην τον είχα δει σε αυτή την κατάσταση, γιατί δεν μπορώ να βγάλω αυτή την εικόνα από το μυαλό μου”, δήλωσε στο Fox13 News, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια των επτά ημερών που διήρκεσε η νοσηλεία της, η Λίζα Στέντμαν ανέφερε πως είχε δυσκολία στην επικοινωνία με τον σύζυγό της, καθώς το τηλέφωνό του είχε πρόβλημα με την μπαταρία και δεν μπορούσε να μείνει φορτισμένο. Εκείνη επικοινώνησε τη Δευτέρα με την αστυνομία για να διεξάγουν μια μικρή έρευνα για το αν είναι καλά και σύμφωνα με την αστυνομία που τον έλεγξε, ο σύζυγός της φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του.

Την Τρίτη προσπάθησε να τον καλέσει, και πάλι χωρίς επιτυχία, υποθέτοντας ωστόσο πως εξακολουθούσε να έχει προβλήματα με το κινητό του τηλέφωνο. Επέστρεψε την επόμενη ημέρα στο σπίτι τους, για να διαπιστώσει τελικά πως ήταν νεκρός.

Η Λίζα Στέντμαν ανέφερε πως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο σύζυγός της πέθανε από συμπτώματα κορονοϊού, ενώ έχοντας χάσει τον σύζυγό της, σχεδιάζει να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα