ΗΠΑ: Μαχαίρωσε αστυνομικό που προσπάθησε να τη βοηθήσει – Σκληρές εικόνες

ΗΠΑ: Μαχαίρωσε αστυνομικό που προσπάθησε να τη βοηθήσει – Σκληρές εικόνες
Μαχαίρωσε αστυνομικό που προσπάθησε να τη βοηθήσει St Lucie County Sheriff's Office

Τη σοκαριστική στιγμή που νεαρή γυναίκα μαχαιρώνει στην καρωτίδα έναν 22χρονο αστυνομικό που προσπάθησε να την βοηθήσει, κατέγραψε κάμερα σώματος.

Πλάνα από την κάμερα σώματος που είχε πάνω του ένας 22χρονος αστυνομικός, καταγράφουν την συγκλονιστική στιγμή που μια νεαρή γυναίκα τον μαχαιρώνει στην καρωτίδα, αφού ο ίδιος αρχικά προσπάθησε να την βοηθήσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Independent, ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο μετά από κάποιες αναφορές για ένα τροχαίο το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο, στο σημείο βρήκε ένα άδειο όχημα και στη συνέχεια εντόπισε μια 21χρονη γυναίκα η οποία φαίνεται να βρισκόταν σε σύγχυση.

Στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από την αστυνομία της Φλόριντα των ΗΠΑ, φαίνεται ο αστυνομικός να κατεβαίνει μερικές σκάλες και να βλέπει μια γυναίκα να περπατά σε μια παραλία.

Ακολουθεί ένας διάλογος της κοπέλας με τον αστυνομικό, με τον ίδιο να την ρωτά τι συμβαίνει και αν ήταν σε κάποιο τροχαίο ατύχημα, ενώ η κοπέλα απαντά “δεν ξέρω”.

Στη συνέχεια η κοπέλα φαίνεται να ανεβαίνει τις σκάλες, ενώ στα μισά της σκάλας γυρίζει και μαχαιρώνει τον αστυνομικό στο λαιμό. Παρά τον τραυματισμό του, ο 22χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει για βοήθεια, ενώ η 21χρονη συνελήφθη λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα