ΗΠΑ: Οδηγός πατά επανειλημμένα μια 23χρονη με το αυτοκίνητο – Σοκαριστικό βίντεο

ΗΠΑ: Οδηγός πατά επανειλημμένα μια 23χρονη με το αυτοκίνητο – Σοκαριστικό βίντεο
Οδηγός πατά επανειλημμένα μια 23χρονη γυναίκα με το αυτοκίνητο Youtube

Ένας 56χρονος οδηγός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς παρέσυρε και πάτησε επανειλημμένα μια γυναίκα 23 ετών. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκλονίζουν τα πλάνα από ένα βίντεο που δείχνει έναν οδηγό στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ να παρασύρει και στη συνέχεια να πατά επανειλημμένα μια γυναίκα με το αυτοκίνητό του, σε αυλή σπιτιού.

Το συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει τον 56χρονο Βίνσεντ Τζιν να πηγαίνει με φόρα με το ασημί SUV Mitsubishi και να πατά το 23χρονο θύμα, κατέγραψε με το κινητό του αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ακούγεται να φωνάζει συνεχώς στον οδηγό να σταματήσει την άγρια επίθεση.

Ο οδηγός φαίνεται πως στην συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, όμως επιστρέφει και πατά ξανά και ξανά την γυναίκα με το αυτοκίνητό του, ενώ εκείνη στην αρχή προσπαθεί να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με την Dailymail, συνέλαβε αργότερα την ίδια μέρα, τον 56χρονο, ενώ αυτός καθόταν μέσα στο κατεστραμμένο SUV του. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και επίθεση με το αυτοκίνητο.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα