ΗΠΑ: Πέθανε από κορονοϊό Επίσκοπος που έλεγε “ο Θεός είναι μεγαλύτερος από τον Covid-19”

ΗΠΑ: Πέθανε από κορονοϊό Επίσκοπος που έλεγε “ο Θεός είναι μεγαλύτερος από τον Covid-19”
O επίσκοπος Τζέραλντ Γκλεν Facebook

"Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός είναι μεγαλύτερος από αυτόν τον φοβερό ιό", δήλωνε ο επίσκοπος Τζέραλντ Γκλεν σε κήρυγμά του στις 22 Μαρτίου.

Απεβίωσε ο επίσκοπος Τζέραλντ Γκλεν, ο πάστορας Ευαγγελικής Εκκλησίας New Deliverance στη Βιρτζίνα, όπως ανακοίνωσε η εκκλησία. 

Ο Γκλεν είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Μαρ-Γκέρυ Κρόλεϊ.

Όπως αναφέρει το CNN, παρά τις προειδοποιήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για την αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων και τη διατήρηση κοινωνικής απόστασης, ο Γκλεν στις 22 Μαρτίου είπε σε κήρυγμά του, “πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός είναι μεγαλύτερος από αυτόν τον φοβερό ιό”, ενώ προσέθεσε ότι δεν φοβόταν να πεθάνει.

Την επόμενη μέρα ήταν που ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Ραλφ Νορθάμ, εξέδωσε εκτελεστική οδηγία σύμφωνα με την οποία απαγορεύονταν όλες οι δημόσιες και οι ιδιωτικές συγκεντρώσεις 10 ατόμων και άνω. 

Στις 4 Απριλίου, η κόρη του Γκλεν δημοσίευσε ένα βίντεο, ανακοινώνοντας ότι τόσο ο πατέρας της, όσο και η σύζυγός του, η Μαρσιέτια Γκλεν, ήταν θετικοί στον κορονοϊό. 

Η εκκλησία, που ανακοίνωσε το θάνατο του Τζέραλντ Γκλεν, ζήτησε από τον κόσμο να επιτρέψει στην οικογένεια να θρηνήσει με τον δικό της τρόπο.

“Καθώς θρηνούν την επίγεια γήινη απουσία του οικογενειακού πατριάρχη και του πνευματικού πατέρα τους, έχουν επίσης μέλη της οικογένειας που αγωνίζονται να επιβιώσουν από αυτήν την τρομερή πανδημία”, αναφερόταν σε ανάρτηση της εκκλησίας στον λογαριασμό της στον Facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα