ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ γιόρταζε το Halloween

ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ γιόρταζε το Halloween
Περιπολικό 123rf.com

Το κοριτσάκι με τον μπαμπά του βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Κάμερα κατέγραψε τους πυροβολισμούς που σύμφωνα με την αστυνομία είχαν στόχο έναν 31χρονο.

Μπαράζ πυροβολισμών ακούγονται στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media και σε διεθνή μέσα ενημέρωσης και καταγράφει τη στιγμή που ακούγονται πυροβολισμοί σε δρόμο του Σικάγο και μια παρέα ανδρών να τρέχει.

Απο τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένα κοριστάκι 7 χρόνων που είχε ντυθεί Μίνι Μάους και μαζί με τον μπαμπά του γιόρταζαν το Halloween. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει τραύματα στον λαιμό και την κοιλιά.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή Little Village. Το βίντεο δείχνει μια ομάδα νεαρών, κάποιοι εκ των οποίων φορούν μάσκες, να τρέχει προς μια διαστάυρωση.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγονται πυροβολισμοί και η ομάδα των νεαρών αρχίζει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν αυτός που πυροβόλισε βρίσκεται μέσα στην ομάδα των νεαρών.

Η αστυνομία εκτιμά οτι οι πυροβολισμοί σχετίζονται με συμμορίες κι οτι η 7χρονη χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα που προοριζόταν για έναν άνδρα ο οποίος λέγεται ότι περπατούσε ανάμεσα στα μασκαρεμένα παιδιά.

Κατά την ίδια πηγή, τουλάχιστον τρεις άνδρες κυνηγούσαν έναν 31χρονο όταν κάποιος άνοιξε πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Chicago Tribune ένας μασκαρεμένος άνδρας φώναξε ένα σύνθημα πριν πυροβολίσει εναντίον του στόχου του.

Η αστυνομία δεν έχει περιγραφή του άνδρα και δεν έχει προβεί σε συλλήψεις. Ωστόσο διαθέτει βίντεο από κάμερες ασφαλείας τα οποία πρόκειται να αξιοποιήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα