ΗΠΑ: Συγγνώμη της τράπεζας μετά τον εξευτελισμό εκπαιδευτικών για λίγα δολάρια

ΗΠΑ: Συγγνώμη της τράπεζας μετά τον εξευτελισμό εκπαιδευτικών για λίγα δολάρια

H ντροπή του Dash for cash ανάγκασε τους εμπνευστές της να ζητήσουν συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς που εξευτέλισαν.

Μετά το σάλο που δημιούργησε η δημοσίευση του θέματος με τους δασκάλους που πήραν μέρος στην εξευτελιστική διαδικασία να συλλέγουν χαρτονομίσματα από το πάτωμα παγοδρομίου για την ενίσχυση των σχολείων τους ήρθαν οι συγγνώμες.

Κατανοώντας ότι υπέβαλλαν τους εκπαιδευτικούς σε ένα σχεδόν βασανιστικό και αναξιοπρεπές τεστ τόσο η τράπεζα που οργάνωσε το event όσο και η ομάδα χόκεϊ που το έτρεξε έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη.

Ακόμα όμως και στο περιεχόμενο της δήλωσή της, η τράπεζε αποδεικνύει ότι στο βάθος δεν κατάλαβε ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα. “Αν και η πρόθεσή μας ήταν να προσφέρουμε μία διασκεδαστική (;) εμπειρία στους εκπαιδευτικούς, μπορούμε να πούμε ότι είναι ταπεινωτικό κα προσβλητικό για τους συμμετέχοντας. Λυπούμαστε βαθύτατα και ζητάμε συγγνώμη”.

Ωστόσο το μεγά ερώτημα παραμένει: Γιατί οι εκπαιδευτικοί στις ΗΠΑ μπορού να καταφύγουν ακόμα και σε μία τέτοια διαδικασία για να βρουν χρήματα για τα κατά τα άλλα “αυτόνομα” σχολεία τους;

Η απάντηση: Γιατί τα σχολεία είναι υποχρηματοδοτημένα από την κεντρική διοίκηση. Γιατί η κάλυψη της χρηματοδότησης έχει αφεθεί στο “δαιμόνιο” των διευθυντών και στον ιδιωτικό τομέα.

Κάπως έτσι προκύπτουν τέρατα σαν το Dash for Cash του προηγούμενου Σαββάτου στη Νότια Ντακότα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα