ΗΠΑ: Σοκαριστικό τροχαίο στη Μινεσότα – Φορτηγό τυλίγεται στις φλόγες μετά από σύγκρουση

ΗΠΑ: Σοκαριστικό τροχαίο στη Μινεσότα – Φορτηγό τυλίγεται στις φλόγες μετά από σύγκρουση
Σοκάριστικό τροχαίο στη Μινεσότα Youtube

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την στιγμή, όπου ένα φορτηγό συγκρούεται με ένα ΙΧ σε αυτοκινητόδρομο στην Μινεσότα, ενώ στην συνέχεια παίρνει φωτιά. Σώοι απεγκλωβίστηκαν οι οδηγοί.

Οι αρχές της Μινεσότα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης ενός φορτηγού με ένα ΙΧ σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, το οποίο έπειτα τυλίγεται στις φλόγες. Οι οδηγοί των οχημάτων κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, μέσα από τις φλόγες, μόνο με μερικά εγκάυματα.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 14:30 στον αυτοκινητόδρομο 10 κοντά στο Spring Lake Park, σύμφωνα με το foxnews. Στο βίντεο φαίνεται ένα λευκό ΙΧ να χάνει τον έλεγχο σε μια στροφή ενός παράδρομου, που ενώνεται με τον αυτοκινητόδρομο, λίγο πριν από μια γέφυρα, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα διερχόμενο φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο και έπεσε στη συνέχεια με ταχύτητα πάνω στο κιγκλίδωμα της υπερυψωμένης διάβασης, ενώ από κάτω περνούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα. Τα κιγκλιδώματα κράτησαν το φορτηγό, το οποίο όμως άρπαξε αμέσως φωτιά.

Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, οι επιβάτες φαίνονται να βγαίνουν από το φλεγόμενο φορτηγό, ενώ πυκνός, μαύρος καπνός κατακλύζει τον αυτοκινητόδρομο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για δύο ώρες, ενώ, οι οδηγοί απεγκλωβίστηκαν μόνο με μερικά εγκαύματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα