ΗΠΑ: Τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν νεκροί κοντά σε πανεπιστημιούπολη

ΗΠΑ: Τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν νεκροί κοντά σε πανεπιστημιούπολη
Το Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο iStock

Τέσσερις φοιτητές εντοπίστηκαν νεκροί κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο. Πιθανώς πρόκειται για θύματα ανθρωποκτονίας.

Τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο των ΗΠΑ βρέθηκαν νεκροί την Κυριακή (13/11) σε σπίτι κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Σύμφωνα με το CNN, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τους τέσσερις νεκρούς ύστερα από αναφορά για ένα αναίσθητο άτομο. Σε σχετικό δελτίο τύπου, οι αρχές αναφέρουν πρόκειται για ανθρωποκτονία, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι από πρόθεση ή όχι.

Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν μόλις ενημερωθούν οι οικογένειες των άτυχων φοιτητών, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Σκοτ Γκριν, έγραψε προς την κοινότητα του ιδρύματος,

Με βαθιά θλίψη μοιράζομαι μαζί σας ότι το πανεπιστήμιο ειδοποιήθηκε σήμερα για τον θάνατο τεσσάρων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο που ζουν εκτός πανεπιστημιούπολης και πιστεύεται ότι είναι θύματα ανθρωποκτονίας. Από σεβασμό προς τους συναδέλφους, τα μαθήματα σε όλη την πολιτεία ακυρώνονται για τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου”.

Το Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο σε σχετική ανακοίνωσή του ανέφερε ότι οι ψυχολόγοι του ιδρύματος θα είναι διαθέσιμοι για τους φοιτητές στο συμβουλευτικό κέντρο της πανεπιστημιούπολης ενώ προέτρεψε φοιτητές και εργαζόμενους να επικοινωνήσουν αν ανησυχούν για κάποιον συμφοιτητή ή συνάδελφό τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα