ΗΠΑ: Τους είπαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν στο μαγαζί λόγω των μέτρων και τους πυροβόλησαν

ΗΠΑ: Τους είπαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν στο μαγαζί λόγω των μέτρων και τους πυροβόλησαν
Φώτο αρχείου AP

Υπάλληλοι σε πασίγνωστη αλυσίδα ταχυφαγείου στις ΗΠΑ ήρθαν αντιμέτωποι με πυρά όταν τόνισαν σε πελάτες ότι δεν μπορούν να καθίσουν λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Στις ΗΠΑ της ατελείωτης οπλοκατοχής ήταν φυσικό και επόμενο ότι θα συνέβαιναν πολύ σοβαρά γεγονότα ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Την Τετάρτη στην Οκλαχόμα η χώρα λίγο έλειψε να θρηνήσει δύο ακόμα νεκρούς καθώς άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε κατάστημα των ΜcDonald στην πόλη.

Οι θρασύτατοι δράστες ήθελαν πάση θυσία να καθίσουν στα τραπέζια του καταστήματος παρά τα μέτρα εναντίον του κορονοϊού. Οταν κάποιος από τους υπαλλήλους τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να το κάνουν, οι δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ. Ετσι απλά.

Ο απολογισμός είναι δύο τραυματίες υπάλληλοι οι οποίοι ευτυχώς βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο ένας πυροβολήθηκε στο πόδι και ο άλλος στον ώμο. Ενας τρίτος τραυματίστηκε από θραύσματα. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

ο σοβαρό περιστατικό, σύμφωνα με τυο CNN εντάσσεται στις “ένοπλες” αντιδράσεις για τα μέτρα περιορισμού εναντίον του κορονοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα