ΗΠΑ: Βίντεο με βιασμούς ανηλίκων βρέθηκαν σε κινητό 56χρονου προπονητή

ΗΠΑ: Βίντεο με βιασμούς ανηλίκων βρέθηκαν σε κινητό 56χρονου προπονητή
Παιδί Getty Images/iStockphoto

Βίντεο με βιασμούς ανηλίκων βρέθηκαν σε κινητό 56χρονου προπονητή, που είχε ξεχαστεί σε εστιατόριο, στο Τενεσί των ΗΠΑ

Προπονητής ποδοσφαίρου στο Τενεσί των ΗΠΑ δέχθηκε κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, έπειτα από εύρεση βίντεο με βιασμούς 10 αγοριών στο κινητό του.

Ο 56χρονος Καμίλο Χουρτάντο Κάμπος είχε ξεχάσει την τηλεφωνική συσκευή του σε εστιατόριο. Οι υπάλληλοι εντόπισαν το υλικό, στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με τον κάτοχο,σύμφωνα με το NBC News.

Ο δράστης χρησιμοποιούσε την επαγγελματική του ιδιότητα, για να παρασύρει τα θύματα στο σπίτι του, όπου και προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις.

“Κατά τις ώρες που δεν δούλευε, ο Κάμπος σύχναζε σε κοντινές παιδικές χαρές και στις δύο γειτονιές [όπου είχε ζήσει] όπου πλησίαζε παιδιά και τα έκανε παίκτες στην ομάδα του. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, ο Κάμπος καλούσε πολλά από τα παιδιά στο σπίτι του, όπου τους χορηγούσε ναρκωτικά και μετά τα βίαζε”, ανέφεραν οι αρχές.

Η αστυνομία ανέφερε ότι πέραν της περίπτωσης των 10 αγοριών, υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες στη συσκευή και υπάρχει φόβος για περισσότερα θύματα. Μέχρι στιγμής, οι ηλικίες των παιδιών φέρονται να είναι μεταξύ 9 και 17 ετών.

Ο Κάμπος κρατείται με εγγυήση 525.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα