ΗΠΑ: Ξυλοκόπησε 72χρονη για να της πάρει το αυτοκίνητο – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά αργότερα

ΗΠΑ: Ξυλοκόπησε 72χρονη για να της πάρει το αυτοκίνητο – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά αργότερα
GoFundMe/News 4 San Antonio

Νεκρός μέσα στο όχημα, που είχε κλέψει λίγα λεπτά νωρίτερα από μια ηλικιωμένη αφού πρώτα την χτύπησε άσχημα, βρέθηκε ένας άνδρας στο Τέξας.

Έναν εφιάλτη έζησε μια 72χρονη γυναίκα από Σαν Αντόνιο του Τέξας, αφού ένας άνδρας την ξυλοκόπησε άγρια, λίγο πριν της κλέψει το αυτοκίνητό της, αφήνοντας την ηλικιωμένη αιμόφυρτη και μελανιασμένη.

Ο δράστης γρονθοκόπησε επανειλημμένα την 72χρονη Shirlene Hernandez, όταν εκείνη σταμάτησε για να πάρει αναψυκτικά σε ένα βενζινάδικο στο Τέξας των ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη νεκρό μέσα στο κλεμμένο όχημα, πάνω στον διακρατικό αυτοκινητόδρομο, μετά από τροχαίο.

Ο κλέφτης, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηλικιωμένης, την πλησίασε, τη γρονθοκόπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και της έβγαλε τα κλειδιά από τα χέρια πριν την απομακρύνει. Τρεις μάρτυρες προσπάθησαν να σταματήσουν τον άνδρα, αλλά ο ίδιος κατάφερε να τραπεί σε φυγή.

Μιλώντας στο KABB , η Hernandez είπε: “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε πώς ό,τι συμβαίνει γύρω μας οφείλεται στο κάρμα. Δεν το σκέφτηκα αυτό, ένιωσα απλώς λυπημένη γιατί είχε πεθάνει. Τώρα λογικά, με είχε πληγώσει, αλλά ο Κύριος έκρινε σκόπιμο να τον βγάλει από τη δυστυχία του. Απλώς δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω, και έτσι πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρω άλλο αυτοκίνητο. Και αυτό απαιτεί χρήματα και άλλα, οπότε πρέπει να δω τι θα κάνω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα