ISIS: ‘Σπάστε το σταυρό’. Γιατί σας μισούμε και σας πολεμάμε

default image

Οι Τζιχαντιστές δεν θα σταματήσουν ώσπου να κυματίζει η σημαία του ISIS σε Κωνσταντινούπολη και Ρώμη, ενώ εξαπολύουν απειλές εναντίον Δύσης, Ρωμαιοκαθολικής και Ορθόδοξης εκκλησίας

Κάλεσμα κλιμάκωσης του αγώνα, ο οποίος πλέον στρέφεται ευθέως και εναντίον των παραπλανημένων Χριστιανών της Δύσης, κάνει μέσα από το περιοδικό Dabiq, το ISIS. Η νέα έκδοση του Ισλαμικού Κράτους αναφέρει στο μακροσκελές και παραληρηματικό του κείμενο τους λόγους που το Χαλιφάτο και οι στρατιώτες του εξαπολύουν και εντείνουν τον πόλεμο κατά της μιαρής Δύσης. Σε ένα κείμενο που μοιάζει πραγματικά με έργο σχιζοφρενούς δολοφόνου (σε μαζική παραγωγή), οι Τζιχαντιστές επικαλούνται τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων του Ιουλίου και προειδοποιούν πως στο τέλος αυτού του πολέμου, το Ισλάμ θα είναι ο νικητής, αφού όπως σημειώνουν έχει τον Αλλάχ στο πλευρό του.

Ένα από τα κομμάτια του “περιοδικού” έχει τίτλο “γιατί σας μισούμε και γιατί σας πολεμάμε” και απευθύνεται στη Δύση και όλους τους ανθρώπους που δεν ασπάζονται το Ισλάμ. Όπως αναφέρουν μέσα σε ένα τεράστιο και μονότονο κείμενο, ο Αλλάχ και ο προφήτης έδωσε την ευκαιρία στους άπιστους να μετανοήσουν και αν δεν αλλάξουν στάση θα το πληρώσουν ακριβά. Ο δίκαιος όπως λένε αγώνας τους, ενάντια σε βλάσφημους και άπιστους θα καταλήξει με τη σημαία του Ισλάμ να κυματίζει στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη.

“Οι Χριστιανοί σήμερα έχουν την επιλογή να κλίνουν προς την πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια ή αλλιώς, μπορούν να ακούσουν τις προειδοποιήσεις του Αλλάχ και έτσι να επιλέξουν να αγκαλιάσουν το Ισλάμ” σημειώνει για τους “παγανιστές-Χριστιανούς” όπως τους χαρακτηρίζει.

Άλλωστε, το κείμενο εξηγεί ότι “οι Μουσουλμάνοι έχουν διαταγή να τρομοκρατούν τους άπιστους εχθρούς του Αλλάχ. Οι πράξεις των μουτζαχεντίν – που επανειλημμένως ανέφεραν τους στόχους, τις προθέσεις και τα κίνητρά τους – έχουν νόημα. Εκτός κι αν αφελώς κανείς πιστεύει πως τα εγκλήματα της Δύσης ενάντια στο Ισλάμ, η προσβολή του προφήτη και ο πόλεμος ενάντια στο Χαλιφάτο θα παραμείνουν αναπάντητα και χωρίς βίαιη απάντηση από τους μουτζαχεντίν”.

Σας μισούμε γιατί…

Σε ένα ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας το κείμενο απαριθμεί έξι βασικούς λόγους που οι Τζιχαντιστές μισούν τη Δύση και για τους οποίους δεν θα έπρεπε ο κόσμος να ελπίζει στο τέλος του Ιερού Πολέμου, πριν την καθήλωση όλων στις επιταγές του Χαλιφάτου και του Αλλάχ.

 – Σας μισούμε γιατί είστε άπιστοι, απαρνιέστε τη μοναδικότητα του Αλλάχ και υποκύπτετε σε κάθε είδους άνομες πρακτικές. Δεν μπορείτε να ανακόψετε αυτόν τον πόλεμο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον καθυστερήσετε προσωρινά. Ακόμη κι αν δεν μας πολεμούσατε, τελικά θα επιστρέφαμε στον πόλεμο εναντίον σας

– Σας μισούμε γιατί είστε κοινωνίες ατομικισμού, φιλελεύθερες που επιτρέπετε πράγματα που ο Αλλάχ έχει απαγορεύσει.

– Σας μισούμε για τα εγκλήματα που έχετε κάνει ενάντια στο Ισλάμ και κινούμε πόλεμο εναντίον σας ώστε να τιμωρήσουμε τις βιαιότητες κατά της θρησκείας μας. Όσο συνεχίζετε να μέμφεστε τη θρησκεία μας, να προσβάλλετε τους προφήτες του Αλλάχ – συμπεριλαμβανομένου του Νώε, του Αβραάμ, του Μωυσή, του Ιησού και του Μωάμεθ – θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε.

– Σας μισούμε για τα εγκλήματα κατά των Μουσουλμάνων. Τα πολεμικά σας αεροσκάφη βομβαρδίζουν, σκοτώνουν τους ανθρώπους ανά τον κόσμο και οι “μαριονέτες” σας καταπιέζουν, βασανίζουν και πολεμούν οποιονδήποτε μιλά την αλήθεια.

– Σας μισούμε γιατί εισβάλετε στα εδάφη μας και σας πολεμάμε ώστε να σας απωθήσουμε. Να τονίσουμε όμως πως η εξωτερική σας πολιτική είναι δευτερεύουσα για τις επιχειρήσεις μας εναντίον σας. Θα συνεχίζαμε να σας μισούμε ακόμη κι αν σταματούσαμε τον πόλεμο σε βάρος μας.

Οι Τζιχαντιστές πάντως εκτιμούν πως όσα κάνουν, τα κάνουν για το καλό μας. “Πρέπει να καταλάβετε πως σας πολεμάμε ώστε να σας βγάλουμε από το σκοτάδι και να σας προσφέρουμε την ελευθερία σε αυτή τη ζωή και τη σωτηρία στην επόμενη. Όσο κι αν ορισμένοι δημοσιογράφοι θέλουν να σας πείσουν πως είμαστε τέρατα χωρίς λογική, η αλήθεια είναι πως κλιμακώνουμε τον πόλεμο που η Δύση νόμιζε πως τελείωσε χρόνια πριν” αναφέρουν και συνεχίζουν: “Μπορείτε να πιστεύετε πως είμαστε “άθλιοι τρομοκράτες” που μισούμε τα ‘λάτε’ και τα Τίμπερλαντ ή μπορείτε να αναγνωρίσετε πως δεν θα πάψουμε να σας μισούμε ώσπου να αποδεχτείτε το Ισλάμ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα