Ισπανία: 48χρονη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο αυτοκίνητό της – Συνελήφθησαν οι έφηβοι θετοί της γιοι

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία, φωτογραφία αρχείου
Αστυνομία, φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο αυτοκίνητό της με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. Ως δράστες κατηγορούνται οι έφηβοι θετοί της γιοι.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η δολοφονία γυναίκας της οποίας η σορός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (07/02) μέσα στο αυτοκίνητό της στο Castro Urdiales της Καντάμπρια στην Ισπανία, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται οι δύο έφηβοι, θετοί τη γιοι.

Η σορός της 48χρονης Silvia López Gayubas, βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ του σπιτιού της οικογένειάς της, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα El Diario Montañés.

Η 48χρονη είχε μια σακούλα στο κεφάλι της και “χτυπήματα και μια μαχαιριά στο λαιμό”, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την El Español, το πτώμα της εντοπίστηκε γύρω στις 9 το βράδυ, ενώ στη συνέχεια οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα στην περιοχή για τα δύο εξαφανισμένα έφηβα παιδιά της. Τα παιδιά εντοπίστηκαν τελικά σε κοντινό πάρκο γύρω στις 2 π.μ., σύμφωνα με την El Diario Montañés.

Οι έφηβοι – οι οποίοι, όπως σημειώνει το πρακτορείο, ήταν ηλικίας 15 και 13 ετών – φέρονται επίσης να προσποιήθηκαν ότι την απήγαγαν, αφού, όπως έγινε γνωστό, τηλεφώνησαν στη γιαγιά τους. Ο πατέρας των αγοριών φέρεται να εργαζόταν κατά τη διάρκεια της νύχτας. “Δεν το πίστευε. Ήταν συντετριμμένος”, δήλωσε μια πηγή στην El Diario.

Όπως σημειώνει η El Correro, οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν τον εγκλεισμό του μεγαλύτερου παιδιού για έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εισαχθεί στο κοινωνικοεκπαιδευτικό κέντρο νέων Parayas.

Δεδομένου ότι το μικρότερο παιδί είναι 13 ετών, ήταν πολύ μικρό για να του απαγγελθούν κατηγορίες, σύμφωνα με την El Diario. Βρίσκεται σε κέντρο προστασίας παιδιών υπό παρακολούθηση ψυχολόγων, ενώ για τον μεγαλύτερο αδερφό του την υπόθεση ανέλαβε η Εισαγγελία Ανηλίκων. Το πρακτορείο αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά υιοθετήθηκαν από τη Ρωσία.

Μέχρι το τραγικό συμβάν, δεν υπήρχαν προηγούμενες καταγγελίες για την οικογένεια και δεν υπήρχαν αναφορές για προηγούμενη βία στην οικογένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα