Ισπανία: Νεκρός 26χρονος TikToker – Έπεσε από γέφυρα ενώ τραβούσε βίντεο για τα social media

Διαβάζεται σε 2'
Ισπανία: Νεκρός 26χρονος TikToker – Έπεσε από γέφυρα ενώ τραβούσε βίντεο για τα social media
Istock

Ένας 26χρονος άνδρας, αγνώστων στοιχείων, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση ενώ σκαρφάλωνε στη γέφυρα Castilla-La Mancha, για να δημιουργήσει περιεχόμενο για τα social media του.

Ένας 26χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από γέφυρα στην Ισπανία ενώ επιχειρούσε να δημιουργήσει περιεχόμενο για τα social media, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα από την αστυνομία, έπεσε ενώ σκαρφάλωνε στη γέφυρα Castilla-La Mancha, στην πόλη Talavera de la Reina, όπως ανέφερε την Κυριακή το δημαρχείο της πόλης σε ανακοίνωσή του.

Η Μακαρένα Μουνιόθ, υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών στην πόλη, δήλωσε ότι ο άνδρας συνοδευόταν από έναν άλλο 24χρονο Βρετανό, και οι δύο είχαν ταξιδέψει στην περιοχή για να «δημιουργήσουν περιεχόμενο» για τα social media, όπως ανέφερε το Sky News.

«Μάθαμε ότι είχαν έρθει στην Talavera για να σκαρφαλώσουν στη γέφυρα και να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα κοινωνικά δίκτυα, γεγονός που οδήγησε σε αυτή τη θλιβερή κατάληξη», πρόσθεσε η Μουνιόθ.

Η ίδια τόνισε ότι η αναρρίχηση στη γέφυρα είναι «εντελώς απαγορευμένη» και «δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση», κάτι που το συμβούλιο έχει «επαναλάβει πολλές φορές».

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε: «Στηρίζουμε την οικογένεια ενός Βρετανού που έχασε τη ζωή του στην Ισπανία και βρισκόμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές».

Η γέφυρα Castilla-La Mancha, η ψηλότερη καλωδιωτή γέφυρα στην Ισπανία από την έναρξη λειτουργίας της το 2011, υψώνεται πάνω από τον ποταμό Τάγο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα