Ισπανία: Βρετανός τουρίστας πήγε για φαγητό σε εστιατόριο και έφυγε με ασθενοφόρο

Ισπανία: Βρετανός τουρίστας πήγε για φαγητό σε εστιατόριο και έφυγε με ασθενοφόρο
shutterstock

Βρετανός τουρίστας πιάστηκε στα χέρια με σερβιτόρο εστιατορίου σε νησί της Ισπανίας. Από τον τσακωμό τραυματίστηκαν και οι δύο εμπλεκόμενοι.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/08), στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα σε εστιατόριο, που βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού. Μεσήλικας Βρετανός τουρίστας μαχαιρώθηκε στο στομάχι και στο πόδι κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με σερβιτόρο του μαγαζιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Ο Βρετανός φέρεται να παραπονέθηκε στον σερβιτόρο, για την ποιότητα του κρέατος της συζύγου του και η διαφωνία τους εξελίχθηκε γρήγορα σε τσακωμό. Σύμφωνα με τον τουρίστα, από το περιστατικό τραυματίστηκε και ο σερβιτόρος, ο οποίος είχε λιγότερο σοβαρές πληγές.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Μαγιόρκα, ‘Diario de Mallorca’, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον τουρίστα, ο οποίος είχε χάσει αρκετό αίμα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ‘Son Espases’ στην Πάλμα.

Οι δύο εμπλεκόμενοι μαζί με τους μάρτυρες έδωσαν κατάθεση την Πέμπτη (26/08), σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Jaime Soberats.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο τουρίστας “έγινε πολύ επιθετικός και επιτέθηκε στον σερβιτόρο, ο οποίος είναι ένας φιλόξενος άνδρας από το Μπαγκλαντές, που ποτέ δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα”.

“Ο παραθεριστής ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και πάνω στον τσακωμό καθώς κυλίστηκαν στους θάμνους, τραυματίστηκαν και οι δύο. Ο τουρίστας έφερε πιο σοβαρά τραύματα, ενώ ο σερβιτόρος με διαβεβαίωσε πως δεν είχε πάνω του μαχαίρι”, πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης.

Ο σερβιτόρος σύμφωνα με την Daily Mail, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το συμβάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα