Ισραήλ: Πρώην όμηρος καταγγέλει την κυβέρνηση Νετανιάχου ότι έχει αδιαφορήσει πλήρως

Διαβάζεται σε 2'
Ισραήλ: Πρώην όμηρος καταγγέλει την κυβέρνηση Νετανιάχου ότι έχει αδιαφορήσει πλήρως
Η Μία Σεμ AP

Η Μία Σεμ, που απελευθερώθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο, κατήγγειλε ότι δεν την έχει συναντήσει κανείς από την κυβέρνηση του Ισραήλ.

H απάντηση στην ερώτηση τι κάνει η κυβέρνηση του Ισραήλ για όσους ομήρους έχουν ήδη απελευθερωθεί από τη Χαμάς είναι, δυστυχώς, τίποτα.

Δεν πρόκειται για δικό μας ισχυρισμό αλλά για δήλωση on camera της ομήρου Μια Σεμ η οποία απελευθερώθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ιδού τι δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων: “Κανείς, μα κανείς, δεν επικοινώνησε μαζί μου από την κυβέρνηση μετά την απελευθέρωσή μου. Κανείς δεν ήθελε να ακούσει, να καθίσει, να μάθει. Και να σας πω την αλήθεια, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να συναντώ ανθρώπους, θέλω μόνο να απελευθερωθούν οι όμηροι”.

Συνέχισε στους ίδιους τόνους: “Είναι εξοργιστικό. Με είχαν εγκαταλείψει. Ημουν τραυματισμένη και κρατούμενη στο πιο φρικτό μέρος του κόσμους, οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τις συνθήκες”.

Υπάρχει όμως και το τώρα:”Οταν ακούω ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία, αισθάνομαι τι νιώθουν οι άνθρωποι από την άλλη πλευρά, ξέρω τι περνάει από το μυαλό τους. Υπάρχουν τραυματίες που χρειάζονται περίθαλψη, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούμε να διανοηθούμε την ψυχική τους κατάσταση”.

Από την πλευρά της η μητέρα της Σεμ, Κερέν ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική: “Εχω συναντήσει ηγέτες όπως ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν αλλά κανείς από τον κυβερνητικό συνασπισμό του Ισραήλ δεν θέλησε να με συναντήσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να επιστρέψουν οι όμηροι αλλά πάλι ίσως να είμαι και αφελής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα