Ισραήλ: Τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλου κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία

Διαβάζεται σε 2'
Ένοπλος σκότωσε τρεις Ισραηλινούς κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία
Ένοπλος σκότωσε τρεις Ισραηλινούς κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία AP

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό ο ένοπλος «εξουδετερώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας, τρεις άμαχοι Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της επίθεσης»

Ένας ένοπλος σκότωσε σήμερα τρεις ισραηλινούς αμάχους σε επίθεση κοντά στη Γέφυρα Άλενμπι, ένα από τα σημεία διέλευσης ανάμεσα στην κοιλάδα του Ιορδάνη, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, και την Ιορδανία, πριν οι δυνάμεις ασφαλείας ανοίξουν πυρ και τον σκοτώσουν, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αρχές.

“Ένας τρομοκράτης πλησίασε στην περιοχή της Γέφυρας Άλενμπι από την Ιορδανία με φορτηγό, βγήκε από το φορτηγό και άνοιξε πυρ εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας που επιχειρούσαν στη γέφυρα”, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

“Ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας, τρεις άμαχοι Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της επίθεσης”, πρόσθεσαν.

Το εν λόγω μεθοριακό πέρασμα είναι επίσης γνωστό ως Γέφυρα Βασιλιάς Χουσεΐν. Βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου ανάμεσα στο Αμάν και την Ιερουσαλήμ, βόρεια της Νεκράς Θάλασσας.

Οι ιορδανικές αρχές ανακοίνωσαν πως άρχισαν έρευνα για το επεισόδιο και ιορδανός αξιωματούχος είπε στο Ρόιτερς πως έκλεισαν για το λόγο αυτό τη γέφυρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα