Ιταλική εφημερίδα ανέδειξε τη Μελόνι ως “Άνδρα της Χρονιάς”

Διαβάζεται σε 2'
Ιταλική εφημερίδα ανέδειξε τη Μελόνι ως “Άνδρα της Χρονιάς”
Τζόρτζια Μελόνι AP

“Άνδρας της Χρονιάς” ανακηρύχθηκε η Τζόρτζια Μελόνι από την ακροδεξιά εφημερίδα Libero.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση ακροδεξιάς εφημερίδας να ανακηρύξει “Άνδρα της Χρονιάς” την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Η Μελόνι έλαβε τα… εύσημα της εφημερίδας Libero Quotidiano επειδή κέρδισε “τον πόλεμο των φύλων” στην Ιταλία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Δίπλα σε μια φωτογραφία της με ένα λευκό σακάκι και τα χέρια της πίσω από την πλάτη της, γράφει ότι “πέρασε τη δοκιμασία του 2023”.

Το άρθρο γράφτηκε από τον Mario Sechi, επικεφαλής του γραφείου του Libero στη Ρώμη και πρώην επικεφαλής της ομάδας δημοσίων σχέσεων της Μελόνι μέχρι τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδο

Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς αποδίδει αρσενικά χαρακτηριστικά στη Τζόρτζια Μελόνι, ενώ παράλληλα η ίδια έχει δεχθεί κριτική για τις αντιφεμινιστικές τις θέσεις.

“Η Τζόρτζια Μελόνι είναι ο “άνδρας της χρονιάς” για τη Libero, επειδή πάνω από όλα ακύρωσε τον πόλεμο των φύλων κερδίζοντάς τον, διότι σκέφτεται διαφορετικά, διαφέρει, ξεπερνά την αλαζονεία των ανδρών και την ηττοπάθεια των γυναικών έγραψε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

“Στην κοινωνία της αδύναμης σκέψης μας, έχουμε αναγνωρίσει ισχυρές ιδέες. Στην υπερβολική ποικιλομορφία, αντιστρέψαμε το φύλο. Σε καιρούς πολέμου, επιλέξαμε κάποια που έδειξε ότι ξέρει να πολεμά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα