Jason Derulo: Τραγουδίστρια τον μηνύει για παρενόχληση και όργια με “θυσία κατσίκας”

Διαβάζεται σε 3'
Jason Derulo
Jason Derulo AP

Με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση συμβολαίου, εκφοβισμού και άσκησης βίας είναι αντιμέτωπος ο Jason Derulo, μετά τη μήνυση της Emaza Gibson. Σοκάρουν οι περιγραφές της για τα σεξουαλικά τελετουργικά που καλούνταν να συμμετάσχει.

Με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση είναι αντιμέτωπος ο Αμερικανός σταρ Jason Derulo, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η τραγουδίστρια Emaza Gibson που είχε υπογράψει στη δισκογραφική του εταιρεία.

Η τραγουδίστρια προχώρησε στη μήνυση καταγγέλλοντας πως τερμάτισε την εργασιακή τους σχέση όταν εκείνη αρνήθηκε τις σεξουαλικές του προτάσεις. Όπως δήλωσε στο NBC News, έχει μείνει “τραυματισμένη” από την εμπειρία αυτή. Ο Derulo αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους “εντελώς ψευδείς και οδυνηρούς”.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, κατέθεσε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη μήνυσή της εναντίον του 34χρονου, λέγοντας ότι της υποσχέθηκε επιτυχία έχοντας κακές προθέσεις και στη συνέχεια της αρνήθηκε την ευκαιρία. Σύμφωνα με το BBC, κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για σεξουαλική παρενόχληση με ανταλλάγματα, παραβίαση συμβολαίου, εκφοβισμό και βία.

“Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σπαρακτικό”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο NBC News την Τετάρτη: “Έχω άγχος, είμαι τραυματισμένη. Έχω αντιμετωπίσει απάνθρωπες εργασιακές καταστάσεις. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο όπου έχω επιστρέψει στο μηδέν και δεν έχω τίποτα”.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Gibson αναφέρει ότι ο Derulo της προσέφερε συμβόλαιο με την εταιρεία του Future History τον Αύγουστο του 2021 και ότι και άρχισαν να συνεργάζονται τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Την ίδια στιγμή, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής της άσκησε επανειλημμένα πιέσεις να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του και ότι υπήρχε “ρητή απαίτηση για σεξ σε αντάλλαγμα για την επιτυχία”.

Σε μια από τις καταγγελλόμενες περιπτώσεις, φέρεται να της είπε ότι θα έπρεπε να συμμετάσχει σε ένα σεξουαλικό τελετουργικό που ονομάζεται “δέρμα κατσίκας και λέπια ψαριού” – το οποίο περιελάμβανε τη θυσία μιας κατσίκας, η οποία συνοδευόταν από την κατανάλωση κοκαΐνης. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι της έδινε υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

Ο δικηγόρος της, Ron Zambrano, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η “συμπεριφορά του Derulo απέναντι σε αυτή τη νεαρή καλλιτέχνιδα ήταν κατάπτυστη”.

“Όχι μόνο αθέτησε υποσχέσεις και παραβίασε συμβόλαια, αλλά οι απειλές του για σωματική βλάβη και οι ασυνείδητες σεξουαλικές προσεγγίσεις προς αυτή τη νεαρή γυναίκα που μόλις προσπαθεί να εισέλθει στη βιομηχανία ήταν εξωφρενικές αλλά και παράνομες”.

Σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Derulo είπε: “Στέκομαι ενάντια σε όλες τις μορφές παρενόχλησης και παραμένω δεσμευμένος να υποστηρίζω τους ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους”.

Και πρόσθεσε: “Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο, γι’ αυτό και είμαι βαθιά προσβεβλημένος από αυτούς τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς”.

Η κ. Gibson, της οποίας το συμβόλαιο με την Atlantic Records λύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, διεκδικεί μη καταβληθέντες μισθούς, απώλεια αποδοχών και αποζημίωση, μεταξύ άλλων, και ψυχική οδύνη.

Στην υπόθεση αναφέρεται ονομαστικά στον Derulo, τον μάνατζέρ του, Frank Harris, την Atlantic Records, την RCA Records και το  Future History του Derulo -μια κοινοπραξία με την RCA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα