Jeffrey Carlson: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Υποδύθηκε τον πρώτο τρανς τηλεοπτικό χαρακτήρα

Jeffrey Carlson: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Υποδύθηκε τον πρώτο τρανς τηλεοπτικό χαρακτήρα
Jeffrey Carlson Youtube

Ο ηθοποιός Jeffrey Carlson πέθανε σε ηλικία 48 ετών, ωστόσο, δεν έγιναν γνωστά ακόμη τα αίτια του θανάτου του. Είχε υποδυθεί τον πρώτο χαρακτήρα τρανς γυναίκας στην τηλεόραση.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο γνωστός ηθοποιός Jeffrey Carlson, ο οποίος είχε υποδυθεί τον πρώτο τρανς χαρακτήρα στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας ως Zoe στη σαπουνόπερα “All My Children”.

Οι λόγοι του θανάτου του δεν έγιναν ακόμη γνωστοί, ενώ οι εκπρόσωποι του Carlson επιβεβαίωσαν τον θάνατό του σε δήλωση που δόθηκε στο Fox News. “Είμαστε πολύ λυπημένοι για την είδηση του θανάτου του μακροχρόνιου πελάτη μας, Jeffrey Carlson. Δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες αυτή τη στιγμή και ζητάμε να δοθεί στην οικογένεια ο χώρος να θρηνήσει ιδιωτικά”, ανέφεραν.

Σε δήλωσή της, η αδερφή του ηθοποιού Elizabeth Carlson Gingras ανέφερε: “Ο όμορφος, λαμπρός, εξαιρετικά ταλαντούχος αδερφός μου Jeffrey Carlson πήγε να βρει τον αδερφό μας Gregory Carlson στον παράδεισο. Δεν μπορώ να αναρωτηθώ γιατί συνέβη αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα αγαπώ για πάντα τα γέλια μας και τη βαθιά αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Έχει αφήσει τόσο μεγάλο αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους, είναι τόσο δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω πόσο ξεχωριστός ήταν. Έχω πολλά να πω, αλλά η καρδιά μου δεν μπορεί να εκφράσει τα λόγια που αξίζουν στον Jeffrey. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, όμορφε αδερφέ μου. 23/6/1975-06/7/2023”.

Ο Carlson εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Zarf, υποδυόμενος έναν Βρετανό ροκ σταρ, στη σαπουνόπερα “All My Children” τον Αύγουστο του 2006, ενώ επέστρεψε τον Νοέμβριο στο show ως Zoe Luper, αποτελώντας τον πρώτο χαρακτήρα τρανς γυναίκας στην τηλεόραση.

Ο θεατρικός συντάκτης του “Time Out New York” Adam Feldman μοιράστηκε την δυσάρεστη είδηση στο Twitter.

Ο Carlson ήταν επίσης γνωστός για τον ρόλο του ως Βρετανός ποπ σταρ της δεκαετίας του ’80, ονόματι Marilyn στην σειρά “Taboo”, από το 2003-2004 ενώ συμμετείχε στις ταινίες “Happy End”, “Hitch”, “Backseat” και “The Killing Floor”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα