Jerry Harris: Ο πρωταγωνιστής του “Cheer” στο Netflix παραδέχθηκε την ενοχή του για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών

Jerry Harris: Ο πρωταγωνιστής του “Cheer” στο Netflix παραδέχθηκε την ενοχή του για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών
Ο ηθοποιός Jeremiah "Jerry" Harris AP Photo/Business Wire

Ο Jeremiah "Jerry" Harris, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, "Cheer", ομολόγησε την ενοχή του για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Την ενοχή του ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Σικάγο για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανήλικων ομολόγησε την Πέμπτη ο 22χρονος πρωταγωνιστής της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, “Cheer”, Jeremiah “Jerry” Harris.

Ο πρώην τσιρλίντερ παραδέχθηκε ότι έλαβε παιδική πορνογραφία και ότι ταξίδεψε σε άλλη πολιτεία με σκοπό να εμπλακεί σε παράνομη σεξουαλική πράξη, ενώ όπως αναφέρει το BBC, ο ίδιος βρίσκεται προφυλακισμένος μετά τη σύλληψή του στο Σικάγο το 2020. Την Πέμπτη, ο Harris ομολόγησε ότι προσφέρθηκε να πληρώσει έναν 17χρονο προκειμένου να του στείλει ακατάλληλες φωτογραφίες, ενώ παραδέχθηκε επίσης πως ταξίδεψε στη Φλόριντα με σκοπό “να εμπλακεί σε παράνομη σεξουαλική πράξη” με έναν 15χρονο.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία μητέρας από το Τέξας, της οποίας οι δυο γιοι είχαν κακοποιηθεί από τον Harris.

“Σε μια προσπάθεια να μπει ένα τέλος στη δράση ενός κατά συρροή ‘θηρευτή’ και να τον αποτρέψουν να βλάψει και άλλα παιδιά, οι γιοι μου έκαναν το γενναίο βήμα να μιλήσουν δημόσια για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τα χέρια του Jerry Harris”, δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα των δυο αγοριών και πρόσθεσε πως “η παραδοχή της ενοχής του σήμερα μου δίνει την ελπίδα ότι ο πόνος και η θλίψη που βίωσαν οι γιοι μου μιλώντας ανοιχτά δεν ήταν μάταια”.

Στην τελευταία σεζόν του “Cheer”, η οποία κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, δίδυμα αγόρια τα οποία ταυτοποιήθηκαν ως θύματα του Harris περιέγραψαν τον δισταγμό τους να μιλήσουν δημόσια.

“Του είπα ότι είμαι 13 και αμέσως μετά από αυτό, με ρώτησε αν μπορούσε να έχει γυμνές φωτογραφίες μου”, είπε ένα από τα αγόρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση ενοχής έγινε ως μέρος μιας συμφωνίας για την αποφυγή δίωξης για άλλες πέντε ομοσπονδιακές κατηγορίες εναντίον του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα