Κάι Τραμπ: “Πολλοί έχουν υποχρεώσει τον παππού μου να περάσει από την κόλαση, όμως στέκεται ακόμα όρθιος”

Διαβάζεται σε 2'
Η Κάι Τραμπ
Η Κάι Τραμπ AP Photo/J. Scott Applewhite

Η απρόσμενη παρέμβαση της εγγονής του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι, στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι Τραμπ, μίλησε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών την Τετάρτη (17/7), μια προσθήκη στο πρόγραμμα των ομιλητών που ήταν απρόσμενη.

Η 17χρονη Κάι Τραμπ, η μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ Τζούνιορ, μίλησε στους αντιπροσώπους και στο κοινό, λίγο πριν από τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του παππού της. Δήλωσε μάλιστα ότι ήθελε οι Αμερικανοί να γνωρίσουν αυτή την πλευρά του παππού της «που οι άνθρωποι δεν βλέπουν συχνά».

H Kai Trump
H Kai Trump AP Photo/Julia Nikhinson

«Για μένα, είναι απλά ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει καραμέλες και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτάζουν, θέλει πάντα να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο», ανέφερε η Κάι Τραμπ, ηη μεγαλύτερη από τα 10 εγγόνια του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου προέδρου.

«Όταν μπήκα στον κατάλογο των αριστούχων, το τύπωσε για να δείξει στους φίλους του πόσο περήφανος ήταν για μένα».

«Μου τηλεφωνεί στη μέση της σχολικής ημέρας για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του – αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και θα πρέπει να τον ξαναπάρω αργότερα». 

«Πολλοί άνθρωποι έχουν υποχρεώσει τον παππού μου να περάσει από την κόλαση, όμως αυτός στέκεται ακόμα όρθιος. Παππού, είσαι μεγάλη έμπνευση και σε αγαπώ. Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται σαν ένα διαφορετικό άτομο, αλλά εγώ τον ξέρω γι’ αυτό που είναι. Είναι πολύ στοργικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα αγωνίζεται κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα