Καρντάσιαν: Νεκρή η πρώην μάνατζερ τους – Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Καρντάσιαν: Νεκρή η πρώην μάνατζερ τους – Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της
Η οικογένεια Καρντάσιαν Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η 55χρονη πρώην μάνατζερ της οικογένειας Καρντάσιαν και άλλων διασήμων, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Νεκρή βρέθηκε η διάσημη μάνατζερ Άντζελα Κουκάφσκι, η οποία είχε πολλούς επώνυμους πελάτες όπως η οικογένεια Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ και η Νίκι Μινάζ.

Όπως αναφέρει το People.com, η 55χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Sherman Oaks την προηγούμενη βδομάδα στις 22 Δεκεμβρίου. Η σορός της βρέθηκε στην περιοχή Simi Valley της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οποία “βλέπει” δολοφονία στον θάνατο της 55χρονης, συνελήφθη ο 49χρονος σύντροφος της Τζέισον Μπάρκερ ως ύποπτος για φόνο. Ο ίδιος κρατείται στη φυλακή, ενώ το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες του έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και βασανιστήρια.

Η αστυνομία θεωρεί πως ο Τζέισον Μπάρκερ σκότωσε την Άντζι Κουκάφσκι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Sherman Oaks και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της με το αυτοκίνητο στο Simi Valley, όπου και βρέθηκε.

Το μήνυμα της οικογένειας Καρντάσιαν

Σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα που εστάλη στα ΜΜΕ, η οικογένεια Καρντάσιαν που είχε συνεργαστεί για κάποιο διάστημα με την Κουκάφσκι, αναφέρει:

“Η Άντζελα ήταν πραγματικά η καλύτερη. Νοιαζόταν για τον καθένα μας και έκανε πράγματα που ήταν αδύνατα. Θα μας λείψει πολύ και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους αγαπημένους της αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Ο θάνατος της Άντζελα Κουκάφσκι σόκαρε όχι μόνο την κοινότητα των διασήμων, αλλά και τους συναδέλφους της στην εταιρεία διαχείρισης επιχειρήσεων Boulevard Management όπου δούλευε, οι οποίοι ανέφεραν σχετικά:

“Είμαστε λυπημένοι και συντετριμμένοι για την απώλεια της συναδέλφου μας, Άντζι Κουκάβσκι. Είχε την εκτίμησή μας, ήταν ένα ευγενικό και υπέροχο άτομο. Θα λείψει πολύ σε όλους μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα