Καταθέτει στην αστυνομία ο παραγωγός της αντι-ισλαμικής ταινίας

default image

Μετέβη μόνος του στο αστυνομικό τμήμα του Λος 'Αντζελες για να καταθέσει. Κατηγορείται για τραπεζική απάτη (Pics)

Ο καλιφορνέζος παραγωγός της επίμαχης αντι-ισλαμικής ταινίας που έχει πυροδοτήσει βίαιες διαδηλώσεις στη Μέση Ανατολή ο οποίος κατηγορείται για τραπεζική απάτη μετέβη αυτοβούλως και με συνοδεία σε αστυνομικό τμήμα του Λος ‘Αντζελες

Θέλησε να δώσει κατάθεση στους αξιωματικούς που ερευνούν την πιθανή παραβίαση της αστυνομικής επιτήρησης υπό την οποία έχει τεθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη του Λος ‘Αντζελες ο Νακούλα Μπασελί Νακούλα, εγκατέλειψε οικειοθελώς την κατοικία του και συνοδευόμενος από αστυνομικούς πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι ο Νακούλα δεν είναι υπό κράτηση.

”Θα τον ανακρίνουν άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Ποτέ δεν του περάσαμε χειροπέδες. ‘Ο,τι κάνει, το κάνει με τη θέλησή του”, δήλωσε ο Στιβ Γουίτμορ, εκπρόσωπος του σερίφη του Λος ‘Αντζελες.

Τα αιματηρά επεισόδια στοίχισαν τη ζωή του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λιβύη Κρις Στίβενς και τριών Αμερικανών διπλωματικών υπαλλήλων. Την ίδια στιγμή αποκλειστικό δημοσίευμα της ”The Independent” εγείρει ερωτήματα, καθώς αναφέρει πως η δολοφονία του πρεσβευτή ήταν προσχεδιασμένη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα