Κατοικίδια για καμάκι

default image

Την πώληση γάτων και σκύλων απαγόρευσε η θρησκευτική αστυνομία στη Σαουδική Αραβία, επειδή οι άνδρες τα χρησιμοποιούσαν για...να φλερτάρουν

Την πώληση γάτων και σκύλων απαγόρεψε η θρησκευτική αστυνομία στη Σαουδική Αραβία, επειδή οι άνδρες χρησιμοποιούσαν τα κατοικίδια για…να φλερτάρουν.

Ο επικεφαλής της επιτροπής για την πρόώθηση της αρετής και την αποτροπή της φαυλότητας στο Ριάντ, δήλωσε στην al-Hayat ότι η επιτροπή άρχισε να εφαρμόζει ένα παλιό θρησκευτικό διάταγμα, έχοντας τη συγκατάθεση και του κυβερνήτη της πρωτεύουσας.

Ο λόγος της περίεργης αυτής απαγόρευσης είναι ότι πολλοί άνδρες χρησιμοποιούν τα χαριτωμένα ζώα για να προσεγγίσουν γυναίκες δημοσίως και όπως υποστηρίζουν οι αρχές, να ενοχλούν οικογένειες. Έτσι, η επιτροπή έδωσε εντολή στα γραφεία πώλησης κατοικιδιών να σταματήσουν να πωλούν γάτες και σκύλους.

Η επιτροπή και η αστυνομία είναι επιφορτισμένες με την επίβλεψη της τήρησης μιας αυστηρής εκδοχής του Ισλάμ, η οποία μεταξύ άλλων επιβάλλει την κάλυψη του γυναικείου σώματος από την κορυφή μέχρι τα νύχια και την απαγόρευση της οδήγησης για τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, το φλερτ οποιουδήποτε είδους μοιάζει θανάσιμο αμάρτημα για τους φρουρούς της αρετής και η απαγόρευση πώλησης κατοικιδίων επιβεβλημένη.

(Πηγή: News.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα