Κέιτ Μίντλετον: Η διαρροή του Παλατιού, οι ανησυχίες και η Νταϊάνα

Διαβάζεται σε 3'
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον AP

Εντείνονται οι ανησυχίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ παράλληλα πλήθος χρηστών των social media εντοπίζουν ομοιότητες σε φωτογραφίες της και της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μετά το σάλο με το photoshop της Κέιτ Μίντλετον, άνθρωποι από το περιβάλλον του παλατιού εκφράζουν φόβους για την ανάρρωσή της από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, η οποία την έχει παραγκωνίσει από τα βασιλικά καθήκοντα – και έχει κάνει την υγεία της επίκεντρο έντονων εικασιών. Το περιστατικό αυτό που πήρε τεράστια διάσταση, ίσως επιβαρύνει την ίδια ψυχολογικά καθώς εκφράζονται πολλές εικασίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν καταπονημένη καθώς καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα σύμφωνα με το Page Six, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, προκαλώντας συγκρίσεις στους βασιλικούς κύκλους με φωτογραφίες της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Κέιτ Μίντλετον κατακλύζεται από φήμες σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της από τότε που υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση για μια μυστηριώδη πάθηση τον Ιανουάριο. Αλλά πήραν υπερβολική έκταση αφότου η ίδια και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δημοσίευσαν την Κυριακή στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία για να γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας στη Βρετανία, η οποία αποδείχθηκε προϊόν photoshop.

Η Κέιτ ανέλαβε η ίδια την ευθύνη τη Δευτέρα, ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι έκανε η ίδια την επεξεργασία.

Ανησυχία για την ανάρρωσή της

Βασιλική πηγή δήλωσε στο Page Six: “Είναι φοβερό να βρίσκεσαι κάτω από όλο αυτό τον δημόσιο έλεγχο όταν αναρρώνεις από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Ο μύλος των φημών -ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά η Κέιτ αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα. Απλά πρέπει να την αφήσουμε ήσυχη”.

Άλλη πηγή του παλατιού είπε: “Ανησυχώ για όλη αυτή την προσοχή στην Κάθριν. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα”.

Φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον θυμίζουν εκείνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν πολύ μεγάλες ομοιότητες ανάμεσα στις φωτογραφίες της Νταϊάνα όπου έδειχνε προβληματισμένη καθώς καθόταν δίπλα στον πρώην σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, στο αποκορύφωμα της κρίσης του γάμου τους.

Μια διάσημη φωτογραφία έδειχνε το ζευγάρι να κάθεται μαζί σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, τον Νοέμβριο του 1992, με την ένταση να είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους. Ανακοίνωσαν τον επίσημο χωρισμό τους ένα μήνα αργότερα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είχε δηλώσει ότι η Κέιτ επρόκειτο να επιστρέψει στη δημόσια ζωή το Πάσχα μετά την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση και συνεχίζουν να επιμένουν σε αυτό, ενώ προσπαθούν να καταπνίξουν τις φήμες.

Την περασμένη εβδομάδα φωτογραφήθηκε κοντά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ με τη μητέρα της Κάρολ Μίντλετον πίσω από το τιμόνι και στη συνέχεια ξανά τη Δευτέρα με τον σύζυγό της καθ’ οδόν προς το Λονδίνο.

Αλλά ενώ ο Γουίλιαμ κατευθυνόταν στην ετήσια υπηρεσία της Κοινοπολιτείας, το Page Six πληροφορήθηκε ότι η Κέιτ κατευθυνόταν σε ένα “ιδιωτικό ραντεβού”.

Ο παγκόσμιος εμπειρογνώμονας δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ Μαρκ Μπορκόφσκι δήλωσε ότι η όλη υπόθεση έδειξε πώς τα πάει η βασιλική οικογένεια όταν η Κέιτ, η ατραξιόν του “box office”, είναι εκτός λειτουργίας.

“Επικεντρώνεται όντως στις αποφάσεις του Γουίλιαμ σχετικά με το πώς ο ίδιος κάνει κουμάντο για το πώς διαχειρίζονται τον Τύπο… αυτό δείχνει μια πλήρη αποδέσμευση από τα μέσα ενημέρωσης”.

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ έχασε άλλη μια οικογενειακή εκδήλωση την Τρίτη, όταν ο Γουίλιαμ βρέθηκε στην κηδεία του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της ξαδέλφης του λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα