Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος των χημειοθεραπειών

Διαβάζεται σε 4'
Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος των χημειοθεραπειών
Danny Lawson, Pool Photo via AP

Έκπληξη προκάλεσε η δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο Σάουθπορτ, η πρώτη μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών στις οποίες υπεβλήθη το προηγούμενο διάστημα.

Μια απροσδόκητη εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μετά το τέλος των χημειοθεραπειών.

Η Μίντλετον βρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα της Ουαλίας σε μια επίσκεψη στο Σάουθπορτ, όπου πραγματοποίησαν μια ιδιωτική συνάντηση με τις οικογένειες που πενθούν τα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν σε μια επίθεση με μαχαίρι τον Ιούλιο.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια υποχρέωση της Κέιτ μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της.

Πηγές της βασιλικής οικογένειας, τις οποίες επικαλείται το BBC, αναφέρουν ότι αποφάσισε να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για να δείξει την «υποστήριξη, την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια της στην τοπική κοινότητα».

Danny Lawson, Pool Photo via AP

Το ζευγάρι μίλησε με τους διασώστες έκτακτης ανάγκης που βοήθησαν στον τόπο της καταστροφικής επίθεσης με μαχαίρι στη βορειοδυτική παραθαλάσσια πόλη.

Η βασιλική επίσκεψη στο Σάουθπορτ είχε προγραμματιστεί ως εκδήλωση χαμηλών τόνων, ώστε να δοθεί χρόνος για να περάσει κατ’ ιδίαν με τις οικογένειες των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους και με τη δασκάλα χορού που ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Όμως η Κέιτ αποτέλεσε έκπληξη, καθώς πραγματοποίησε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της φέτος, μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου της.

Με το τέλος της χημειοθεραπείας της, η Κέιτ έχει αρχίσει να επιστρέφει σταδιακά στην εργασία της, περιλαμβάνοντας συναντήσεις για την εκστρατεία της για τα πρώτα χρόνια της ζωής της τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή μέχρι στιγμής για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα.

Danny Lawson, Pool Photo via AP

Η Κάθριν έχει μιλήσει για «καλές και κακές ημέρες» και το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει προειδοποιήσει ότι οι εμφανίσεις της μπορεί να πρέπει να είναι ευέλικτες και να υπόκεινται σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Η επίσκεψη στο Σάουθπορτ είχε σκοπό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ να δείξουν στην κοινότητα ότι «δεν έχει ξεχαστεί».

Τον προηγούμενο μήνα, έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον, επέστρεψε στα καθήκοντά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ολοκλήρωσε την θεραπεία της για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την Court Circular, την επίσημη καταγραφή των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του «Centre for Early Childhood» και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ για το πρότζεκτ της για την παιδική ηλικία.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα, του Βασιλικού Ιδρύματος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια συνάντηση για την πρώιμη παιδική ηλικία στο Κάστρο του Ουίνδσορ», αναφέρεται στο Telegraph.

Η παρουσία της σηματοδοτεί την αρχή της επιστροφής της πριγκίπισσας στην εργασία και τις υποχρεώσεις της τους επόμενους μήνες. Στις 9 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυρισμένο στο Anmer Hall, όπου ανακοίνωνε την ολοκλήρωση της θεραπείας της. Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για την ασθένειά της έγινε στις 22 Μαρτίου. Στην συνέχεια πραγματοποίησε δύο δημόσιες εμφανίσεις στο «Trooping the Color» στα μέσα Ιουνίου και στο Wimbledon στις 14 Ιουλίου, όπως αναφέρει το People.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα