Κέιτ Μίντλετον: Πότε θα γίνει η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την επέμβαση

Διαβάζεται σε 1'
kate-middleton
Κέιτ Μίντλετον Victoria Jones/Pool Photo via AP, File

Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας επιβεβαίωσε την πρώτη δημόσια εμφάνισης της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την χειρουργική της επέμβαση. Τι λέει το παλάτι.

Στις 8 Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι θα γίνει η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρεθεί στο Trooping the Color, στην μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή, στο Ουεστμινστερ, σε τρεις μήνες, ως μέρος της επιστροφής της στα βασιλικά της καθήκοντα, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας.

Ωστόσο το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την παρουσία της πριγκίπισσας.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Κέιτ εθεάθη τη Δευτέρα κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου. Καθόταν στη θέση του συνοδηγού του οχήματος που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ, και φορούσε γυαλιά ηλίου.

“Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα έως και δύο εβδομάδων” είχε ανακοινώσει την Τετάρτη (17/1), το παλάτι του Κένσινγκτον σχετικά με την επέμβαση.

Ακόμη, στην ανακοίνωση που είχε δώσει στην δημοσιότητα το παλάτι είχε σημειωθεί πως η Κέιτ Μίντλετον είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα