Κλίντον σε Τραμπ: Σβήσε το λογαριασμό σου στο twitter

default image

Διαξιφισμοί μέσω... τιτιβισμάτων για τους δύο, κατά πως όλα φαίνονται, διεκδικητές για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ στις προσεχείς εκλογές

Η Χίλαρι Κλίντον πλέει τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πελάγη ευτυχίας, εφόσον διαθέτει τους απαραίτητους εκλέκτορες ώστε να πάει δικαιωματικά το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές. Την Πέμπτη, ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα προέβη σε μια δήλωση στήριξής της, σημειώνοντας: “Δεν νομίζω πως υπήρχε ποτέ κάποιος τόσο κατάλληλος για τη θέση”.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ομπάμα για τη στήριξή του μέσω twitter, προκαλώντας την… παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ. “Μεγάλη μου τιμή να σε έχω μαζί μου Πρόεδρε. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω” έγραψε η Κλίντον στον Μπάρακ Ομπάμα και αμέσως ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών σημείωσε:

“Ο Ομπάμα μόλις δήλωσε στήριξη στην Κλίντον. Θέλει ακόμη τέσσερα χρόνια Ομπάμα – αλλά κανείς άλλος δεν τα θέλει” ανέφερε, για να λάβει την απάντηση της Χίλαρι: “Διάγραψε το λογαριασμό σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα