Κοιμήθηκε ο Μπάιντεν στην COP26;

Κοιμήθηκε ο Μπάιντεν στην COP26;
Ο Τζο Μπάιντεν κοιμάται κατά τη διάρκεια ομιλίας στην COP26 youtube/telegraph

Βίντεο καταγράφει τον Τζο Μπάιντεν να παίρνει έναν γρήγορο ύπνο κατά τη διάρκεια ομιλίας στην COP26. Η προσπάθεια συνεργάτη του να τον ξυπνήσει.

Με τα μάτια κλειστά κατέγραψε ο φακός τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, την πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής για το κλίμα COP26 στη Γλασκώβη.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ άκουγε τα όσα λέγονταν για την Κλιματική Αλλαγή στη Σύνοδο του ΟΗΕ, ξαφνικά έκλεισαν τα μάτια του. Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να κλείνει τα μάτια του για κάποια δευτερόλεπτα και μετά τα ανοίγει ξανά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως δεν μπόρεσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα Eddie Ndopu σχετικά με τις επιπτώσεις του κλίματος στα άτομα με αναπηρία.

Στα σχόλιά τους, διεθνή ΜΜΕ εστιάζουν στην κόπωση του Τζο Μπάιντεν από τα πολλά ταξίδια των τελευταίων ημερών.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε φτάσει στη Σκωτία εκείνο το πρωί, κατεβαίνοντας στο Air Force One στο Εδιμβούργο πριν πάρει το δρόμο για τη Γλασκώβη, 45 μίλια μακριά.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο συνεργάτης του Μπάιντεν που προσπαθεί με τρόπο να τον ξυπνήσει χωρίς να τραβήξει την προσοχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα