Κωνσταντινούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση του κτιρίου – Ένας νεκρός

Διαβάζεται σε 1'
Κωνσταντινούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση του κτιρίου – Ένας νεκρός
X

Οκτώ άτομα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα από το κτίριο που κατέρρευσε στην Κωνσταντινούπολη, δύο εκ των οποίων ελαφρά και δύο πιο σοβαρά

Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο από τα ερείπια της κατάρρευσης τριώροφου κτιρίου στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης,

‘Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν άλλα οκτώ άτομα τραυματισμένα, δύο εκ των οποίων ελαφρά και δύο πιο σοβαρά.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της κατάρρευσης βλέπει το φως της δημοσιότητας με το κτήριο, όπως φαίνεται, να μετατρέπεται σε μια μάζα από συντρίμμια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιουλ διευκρίνισε ότι επρόκειτο ένα κτήριο που κατασκευάστηκε το 1988, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους δύο επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες.

Το κτίριο κατέρρευσε περίπου στις 8:40 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τηλεοπτικά πλάνα και βίντεο που μεταφορτώθηκαν στα social media, δείχνουν διασώστες να σκάβουν με τα χέρια στο ισοπεδωμένο κτίριο, ενώ επικρατεί αναστάτωση στο σημείο.

Μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Έκτακτων Καταστάσεων (AFAD), της Πυροσβεστικής και ομάδων πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα