Κορονοϊός – Βρετανία: Παίκτης της Έβερτον αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα και ξεσάλωσε σε πάρτι με μοντέλα

Κορονοϊός – Βρετανία: Παίκτης της Έβερτον αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα και ξεσάλωσε σε πάρτι με μοντέλα
Ο Ιταλός επιθετικός της Έβερτον, Μόιζε Κεν AP Photo/Rui Vieira

Ο επιθετικός της Έβερτον, Μόιζε Κεν, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού και διοργάνωσε ξέφρενο πάρτι στο σπίτι του με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Τι και αν η πατρίδα του η Ιταλία είναι η χώρα με τα περισσότερα θύματα (πάνω από 25.000) στην Ευρώπη από τον κορονοϊό; Τι και αν η χώρα που τον φιλοξενεί και στην οποία βγάζει το ψωμί του μέσω του ποδοσφαίρου, η Μεγάλη Βρετανία, θρηνεί πάνω από 20.000 ανθρώπινες απώλειες;

Τα παραπάνω δεν έπαιξαν τον παραμικρό ρόλο στο να συνετίσουν τον Μόιζε Κεν, ο οποίος πριν λίγες ημέρες παραβίασε την καραντίνα που έχει επιβάλλει η βρετανική κυβέρνηση, διοργανώνοντας πάρτι στο σπίτι του και προσκαλώντας φίλους και φίλες του.

Ο Ιταλός διεθνής φορ ανέβασε μάλιστα video από το πάρτι μέσω ενός ιδιωτικού γκρουπ στα social media, με την Daily Star να εκμεταλλεύεται το video για να παρουσιάσει το ατόπημα του παίκτη μέσα από φωτογραφίες.

“Ο Κεν έκανε πάρτι στο σπίτι του στο Τσέσαϊρ μαζί με αρκετές γυναίκες που ήταν μοντέλα και πήραν μέρος σε σεξουαλικές πράξεις με μία ομάδα ανδρών”, ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα, με την την αντίδραση της Έβερτον να μην αργεί να έρθει.

“Ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος από την είδηση της παραβίασης των μέτρων που έχει θέσει σε εφαρμογή το κράτος για τον κορονοϊό από έναν εργαζόμενό του. Είμαστε απογοητευμένοι, τέτοιες συμπεριφορές είναι ασυγχώρητες.

Οι γιατροί κάνουν εκπληκτική δουλειά και ο καλύτερος τρόπος για να τους δείχνουμε σεβασμό είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους προστατεύουμε”, ανέφερε στη σχετική της ανακοίνωση η Έβερτον, με τον 20χρονο να απολογείται αλλά το πρόστιμο να αναμένεται να είναι βαρύ.

Προφανώς ο Κεν και οι φίλοι του δεν πίστευαν πως οι κανονισμοί ίσχυαν για αυτούς όπως για την υπόλοιπη χώρα. Το πάρτι ήταν άγριο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες”, ανέφερε στην εφημερίδα πηγή προσκείμενη στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα