Λευκορωσία: Απαγορεύτηκε η επιβίβαση σε πτήση της Lufthansa

Λευκορωσία: Απαγορεύτηκε η επιβίβαση σε πτήση της Lufthansa
Αεροπλάνο της Lufthansa Shutterstock

Την επιβίβαση σε πτήση της Lufthansa για Φρανκφούρτη απαγόρευσε το αεροδρόμιο του Μινσκ, κάνοντας λόγο για τρομοκρατική απειλή

Το αεροδρόμιο του Μινσκ απαγόρευσε την Δευτέρα την επιβίβαση σε πτήση της Λουφτχάνσα για Φρανκφούρτη, κάνοντας λόγο για τρομοκρατική απειλή που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, αναφέρει το Reuters.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, οι αρχές της Λευκορωσίας ξεφόρτωσαν τις αποσκευές των επιβατών και το λοιπό φορτίο από το αεροσκάφος και προχώρησαν σε νέους, ενδελεχείς ελέγχους των 51 επιβαινόντων στο αεροσκάφος, μεταξύ αυτών και τα πέντε μέλλη τους πληρώματος.

Σύμφωνα με το αεροδρόμιο του Μινσκ, ο έλεγχος των επιβατών, των αποσκευών και του αεροσκάφους όλοκληρώθηκε και ετοιμαζόταν για απογείωση, ενώ κατά τα λοιπά το αεροδρόμιο συνέχισε να λειτουργεί κανονικά.

“Το μήνυμα που λάβαμε για τρομοκρατική επίθεση δεν επιβεβαιώθηκε”, ανέφερε η ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, η λευκορωσική κυβέρνηση έστειλε πολεμικό αεροσκάφος να συνοδεύσει ένα αεροσκάφος της Ryanair και επικαλέστηκε απειλή βόμβας, προκειμένου το πολιτικό αεροσκάφος να προσγειωθεί στο Μινσκ, κατάσταση που οδήγησε στην σύλληψη του δημοσιογράφου, Ρομάν Προτάσεβιτς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα